Blu Tv Yep Yeni Bir Diziyle Geliyor!

Blu Tv Yep Yeni Bir Diziyle Geliyor!
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi karakteri Ercüment Çözer dizi oluyor. Blu Tv çok sevilen karakteri dizi yapma kararı aldı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar!

Seyirciyi ve özellikle de Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizinin takipçilerini heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Behzat Komiserin en büyük rakiplerinden olan ve Behzat Komisere hayatı zorlaştıran ve yaptığı değişik plan ve eylemlerle kötü karakter olmasına rağmen seyircinin bir anda sevgilisi olan Ercüment Çözer karakterinin dizi olacağı haberi kulislerde bir anda heyecan yarattı. Bilindiği gibi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Ercüment Çözer psikopat bir karakter özellikleri taşıyordu ve Komiser Behzat’la mücadelesi dillere destan bir hal almıştı. Dizi sona erdiğinde seyirciyi en çok üzen karakterlerden biri olmuştu Ercüment Çözer. Dizinin son yayıncı platformu Blu Tv bunu görmüş olacak ki Ercüment Çözer karakterini dizi yapma kararı aldı. İşte ayrıntılar!

Bir Ercüment Çözer Dizisi “Saygı”

Blu Tv sekiz bölümden oluşacak yep yeni bir mini dizi için kolları sıvadı. Yapımcılığını İnter Medya’nın üstleneceği Saygı adlı dizi, Türkiye’de seyircinin en çok sevdiği kötü kahraman Ercüment Çözer’in hikayesini konu alacak. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı dizi yepyeni bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkacak.

Dizinin 2020’nin ilk yarısında yayında olacağı tahmin ediliyor. Türk dizi tarihinin en fenomen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer’in hikayesini konu alacak dizide başrolde Ercüment Çözer karakterine hayat veren Nejat İşler yer alacak. 8 bölümden oluşacak proje “toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan” mottosuyla hareket ediyor.

Blu Tv’den Açıklama!

Başrolünde Nejat İşler’in yer alacağı ve 8 bölümden oluşacak mini dizi Türk Dizi tarihinin en çok sevilen kötü karakterlerinden olan Ercüment Çözer’in hikayesine odaklanıyor. Yapılacak dizi ile ilgili Blu Tv “Toplumdaki Yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin senaristi Ercan Mehmet erdem’in yazdığı dizi yepyeni bir oyuncu kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak” ifadelerine yer verildi.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar