Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm izle; Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinin 24 Aralık Salı günü yayınlanan bölümünü internet üzerinden izleyin.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm izle; ATV'den ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 24 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geldi. Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ilk olarak 8 Eylül 2015 tarihinde ekrana geldi. Daha önce Kurtlar Vadisi'ni izleyen izleyiciler başta olmak üzere yoğun bir ilgi gördü. Her Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranına çekiyor. Ayrıca internet üzerinden de bir o kadar izleyici diziyi takip ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 153. bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Bunun yanı sıra dizinin yeni bölümde neler yaşanacağına da yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 153. bölümünde neler yaşandı?

Cengiz ile el sıkışan Tufan, anlaşmanın gereği olarak ilk kurşunu sıkarak Hızır'ı tahrik eder. Hızır ise Tufan ve Cengiz arasındaki anlaşmanın nedenini anlar. Yaptığı planla iki düşmanını da oyun dışı bırakmayı hedefler. Kurduğu planın ana aktörü ise Melike Meftun olur. Hızır, Cengiz'i alt etmesinin ne gibi bir sonuçları olacağının farkındadır, bu nedenle arkasında hiçbir iz bırakmayacak bir plan hazırlar. Çakırbeyliler ise planları doğrultusunda Tufan'ı yalnızlaştırmak ister. Öte yandan Çakırbeyliler'e ulaşan bir haber büyük bir heyecan yaratır. Bu haber ise Meryem'in geri döneceği haberidir. Bu durum ise Çakırbeyli ailesinin yeni umutlar beslemesine sebep olur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Sabrina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman ve Yalçın Hafızoğlu yer alıyor. Fark Film yapımcılığında ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryoyu ise Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Azur kaleme alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

24-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar