TRT1 dizisi Tutunamayanlar’a bomba transfer!

TRT1 dizisi Tutunamayanlar’a bomba transfer!
Yeni bir dizi daha geliyor. Son yılların dizi şampiyonu TRT 1, komedi türünde bir diziyi yayına hazırlıyor. Merak uyandıran TRT1 dizisi Tutunamayanlara bomba bir transfer yapıldı

Dizi sektörüne yeni bir dizi daha ekleniyor. Son yılların dizi şampiyonu TRT 1, komedi türünde bir diziyi yayınlamaya hazırlanıyor. 2020 yılında yayına girecek Tutunamayanlar dizisi yeni yılın iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Konusu ve kadrosuyla merak uyandıran TRT1 dizisi Tutunamayanlara bomba bir transfer yapıldı. Diziseverler için detaylar haberimizde.

TRT1 dizisi Tutunamayanlar’a bomba transfer!

Diriliş, Abdülhamid, Vuslat, Benim Adım Melek, Seksenler gibi kaliteli ve başarılı dizilerin ekranı olan TRT 1 bomba gibi bir diziye hazırlanıyor. Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Osman Nail Doğan’ın yazdığı absürd Komedi dizisi Tutunamayanlar geniş oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha ekledi.  Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönettiği komedi dizisi Tutunamayanlar’a Asuman Dabak transfer oldu. Leyla ile Mecnun’un yerin doldrurmaya aday Tutunamayanlar dizisi 2020 yılında TRT 1’de izleyiciye keyifli ve bol kahkahalı anlar yaşatacak.

Güçlü kadro, bol kahkaha!

Başrollerini Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun paylaştığı dizide usta oyuncular görev aldı. Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Özlem Tokaslan, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi güçlü isimlerin yer aldığı Tutunamayanlar, izleyicileri kahkahaya boğacak. Birbirinden renkli karakterlere ve olaylara sahip olacak dizi 60 dakika olarak ekrana gelecek.

Tutunamayanlar konusu nedir?

Bir türlü işleri rast gitmeyen gençlerin başından geçen olayların karamizah tarzında dile getirildiği Tutunamayanlar, verilen ince mesajlarla güldürürken eğlendirmeyi hedefliyor.

Asuman Dabak Kimdir?

1970 Manisa doğumlu Dabak, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Kariyerine Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda başlayan Asuman Dabak, dizilerde ve filmlerde boy gösterdi. Ayrıca seslendirme sanatçısı olan Asuman Dabak, oyunculuk eğitimi almamasına rağmen gözlem ve yorumculuk yeteneğiyle sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Tatlı Hayat dizisindeki Menekşe rolü ile tanınan sanatçı,  bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. 2006'da Asuman Dabak Tiyatrosu'nu kuran sanatçı, sektöre birçok isim kazandırdı. Canlitv platformu olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Rol Aldığı Filmler

Acı Aşk - 2016

Seni Seviyorum Adamım-2014

Ezra(dizi) -2014

Nuri - 2011

Leyla ile Mecnun - 2011

Geniş Aile - 2010

Yalancı Romantik - 2009

Süper Babaanne - 2008

Cumhur Cemaat - 2007

Üç Tatlı Cadı - 2007

Tövbe - 2006

Bir İhtimal Daha Var - 2006

Dayı - 2004

Hürrem Sultan - 2003

Tatlı Hayat- 2001

Hayat Bağları - 1999

Kara Melek - 1996

Böyle mi Olacaktı

Gurbetçiler

25-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar