Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm izle; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 154. bölümüyle 28 Ocak Salı akşamı ekranlara geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm izle; ATV ekranlarının, başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 28 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da 154. bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dolu bölümleriyle dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. 5 sezondur ATV ekranlarının gözde dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 150 bölümü devirmiş olmasına karşın hala ilgiyle takip ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son yayınlanan 154. bölümü milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına geçirdi. Kimileri bölümü televizyondan yayınlandığı esnada takip ederken kimisi de bölüm yayınlandıktan sonra internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini internet üzerinden izlemek istiyor olabilirsiniz. Eğer izlemek istiyorsanız bölüme canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca diziyle ilgili tüm detaylar da yazının devamında yer alıyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm özeti

Hızır işlerin başında olmadığı için ticaretin başına İlyas ve Alparslan ikilisi gelir. İkili büyük bir anlaşmayı gerçekleştirmek üzeredir. İran derin devletinin desteğiyle Amerikan karşıtı ekibin silah ve mühimmat ihtiyaçlarını karşılamak adında yapılak teklif her şeyi bambaşka bir noktaya getirebilecek türdendir. Yaşanan önemli gelişme işleri büyütecek ve çok zorlu bir hale getirecektir. Bu nedenle işlerin başına yeniden Hızır'ın geçmesi gerekmektedir. Bu anlaşmanın nerelere gideceği ise büyük bir merak konusudur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Sabrina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman ve Yalçın Hafızoğlu yer alıyor. Fark Film yapımcılığında ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryoyu ise Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Azur kaleme alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

28-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar