Savaşçı’da Marcus’tan sonra gelecek kötü karakter belli oldu

Savaşçı’da Marcus’tan sonra gelecek kötü karakter belli oldu
Savaşçı’da Marcus’tan sonra gelecek kötü karakter belli oldu. 92. bölümde diziye veda edecek olan Marcus’un yerine kim gelecek ve nasıl bir karakter olacak?

4. sezonunda da ilgiyle izlenen Savaşçı dizisinde yer alan kötü karakter Marcus’un ipi çekildi. Terörle mücadele eden bir timin hikayesini anlatan Limon film imzalı dizi Savaşçı’da Marcus’tan sonra gelecek kötü karakter de belli oldu. 92. bölümde diziye veda edecek olan Marcus’un yerine kimin geldiği ve nasıl bir karakter olacağı seyirci tarafından merak ediliyor. Şimdi detaylar

Savaşçı’da Marcus’tan sonra gelecek kötü karakter belli oldu

Fox Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanan Savaşçı’da öldürülen kötü karakterler listesine Marcus da eklendi. Fenomen dizi Savaşçı’da 92. Bölüm itibariyle flaş bir ayrılık ve sürpriz bir katılım yaşanacak. Kılıç timi tarafından öldürülen kötü Karakter Marcus’un yerine kimin geçeceği ve nasıl bir tip olacağı nihayet belli oldu. Limon film yapımcılığındaki başarılı dizi Savaşçı her geçen gün büyüyen kadrosuyla 5. sezonunun da devam edecek.

Marcus gidecek Merlin Gelecek

Osman Taşçı ve Şafak Bal ikilisinin yönettiği Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi usta oyunculardan kurulu Savaşçı dizisinde Marcus karakterini oynayan Gökçen Gökçebağ projeye veda etti. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu sezon kötü karakter olarak eylemleriyle Kılıç Timinin kabusu olan terör örgütünün lideri  Marcus için kaçınılmaz son 92. Bölümde gerçekleşecek. Türkiye üzerinde hain planlar yapan Marcus, Kılıç timi tarafından etkisiz hale getirilecek. Akabinde yani 93. Bölümde Marcus’un yerine Merlin Kod adlı terörist dahil olacak. Örgütü bambaşka taktiklerle yönetecek olan Merlin, Kılıç timine zor anlar yaşatırken karakteri oynaması için Anıl Altınöz ile anlaşıldı. Yine aynı kaynağa göre Savaşçı dizisinin 5. sezonun çekilmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Savaşçı Merlin Kimdir?

Yurt dışında aldığı eğitimle Türkiye’yi parçalamak için yetiştirilmiş çok tehlikeli bir teröristtir. Yurt dışında iktisat eğitimi yanısıra özel gerilla eğitimi alan Merlin silahlar ve bomba konusunda uzmandır. 30 yaşındaki terörist Merlin, Amerika, İsrail ve Rus milis güçleri ile dirsek temasında kalarak çok yönlü oynayan uluslararası bir maşadır. Tek amacı Türkiye’yi parçalamak olan Merlin amacı doğrultusunda her türlü örgütle uyum içinde çalışır.

Anıl Altınöz Kimdir?

1980 İzmir doğumlu oyuncu oyunculuk eğitimi aldı. Küçük yaşlarda çocuk oyuncu olarak Doksanlar dizisinde Rokçı Atilla karakteri ile kariyerine başlayan Anıl Altınöz, Özcan Deniz’in İkinci Şans filmindeki performansıyla aranan isim haline geldi. Bir Varmış Bir Yokmuş ve Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminde görev yapan Anıl Altınöz aynı zamanda ses sanatçısıdır. Canlitv olarak kendisine Savaşçı dizinde başarılar diliyoruz.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar