Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm izle; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünün keyfini internet üzerinden çıkarın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm izle; ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 18 Şubat Salı akşamı 20:00'da izleyicisine ulaşacak. Televizyonlardaki 5 yılını geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, televizyonun yanı sıra internete de hükmeden bir yapım halini aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Sosyal medya ve internetin diğer ortamlarında milyonlarca kez izleniyor. Siz de Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz dizisini internet üzerinden izlemeyi tercih edenlerdenseniz, dizinin yeni bölümüne canlitv.com adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz dizisinin 157. bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 157. bölümünde neler yaşandı?

Boran, Bicolar tarafından tuzağa çekilmiştir. Bunu yapmaları ise hiç zor olmamıştır. Boran, Demet'i masum sanmaktadır bu nedenle Demet, yem olarak kullanılır. Demet'i kullanarak Hızır'ın üzerine konduğu paralarını yeniden kasalarına koymak isterler. Boran, masum sandığı Demet ölmesin diye bildiği her şeyi paylaşır. Sonrasında ise Tufan için planlanan her şey boşa çıkmıştır. Bicolar, Boran'ın canını almak üzeredir. Belki de hayatının son anlarını yaşamakta olan Boran, Demet'in olduğunu sandığı kadın olmadığını öğrenince yıkılır.

Boran tarafından aldıkları bilgilerle artık paranın nerede olduğunu bilen Bicolar, ayrıca Nasuh'un ölmediği gerçeğini de öğrenirler. Altan, bu bilgiden haberdar olur. Altan'ın için işler yolunda giderken Hızır için aynı şeyi söylemek pek mümkün değildir. Nihayet Nasuh konuşmuş ve Feyyaz'ın hain olduğu ortaya çıkmıştır. Damla da bundan haberdar olur. Olayların devamında ise Damla, tehlikeli bir durumun içinde olduğunu fark eder. Bu durumu fark ettiğinde iş işten geçer bile. Boran'ın düşmana açtığı tüm bu gizli bilgiler nedeniyle Masa eskisi kadar itibarlı bir konumde değildir artık.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Sabrina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman ve Yalçın Hafızoğlu yer alıyor. Fark Film yapımcılığında ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryoyu ise Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Azur kaleme alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar