Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ferdi (Kaan Yalçın) Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ferdi (Kaan Yalçın) Kimdir?
EDHO yepyeni heyecanlarla ekrana gelmeye devam ediyor. Diziye yeni giren acımasız, kusursuz katil Ferdi Hızır'ın belalısı olacak! Peki Ferdi (Kaan Yalçın) kim? İşte detaylar!

Atv ekranlarında tam dört sezon önce başladığında bu kadar uzun süre yayınlanacağı ve seyirci tarafından adeta bir efsaneye dönüştürüleceği kimsenin aklına gelmezdi herhalde. Hatta oyuncuların, yönetmenin, yapımcının bile aklına gelmezdi bu kadar başarılı olacağı. Neden mi bahsediyoruz? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan. EDHO başladığı günden beri her Salı seyircinin heyecanla ve merakla beklediği ender yapımlardan biri.

Dizinin o kadar çok seveni oldu ki reytinglerde hep başa oynadı ve kanalın en çok reyting alan yapımlarından biri oldu. Başarılı dizinin kadrosu da birbirinden ünlü oyunculardan kurulu.  Oktay kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba gibi oyuncuların başrolünde oynadığı diziye yeni katılan oyunculardan biri de Ferdi Karakteriyle Kaan Yalçın.

Edho Ferdi Kimdir?

Atv ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluşan ve adeta bir fenomene dönüşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni katılan Ferdi karakteri Şafak’ın adamı sınırsızların bir üyesi olarak acımasız bir katil rolüyle dahil oldu. Altan’a yardım etmek için emrine giren sınırsızların bir üyesi olan ve acımasız bir katil olan Ferdi aynı zamanda Şafak’ın en yakın adamıdır. Ferdi emrinde çalıştığı Şafak’ın bir dediğini iki etmezken aynı zamanda Şafak’a ölümüne bağlıdır ve verilen görevlerde asla hata yapmamamsıyla ünlenmiştir. EDHO’da Hızır’ın en büyük belalısı olarak diziye giren Ferdi ilerleyen bölümlerde daha sık olarak seyirci karşısına çıkacaktır.

Kaan Yalçın Kimdir?

Atv’nin başarılı ve reytingü yüksek dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni dahil olan ve Ferdi karakterini canlandıracak olan oyuncu 20 Mayıs 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu kamera karşısına ilk olarak Son Türbedar adlı sinema filmiyle geçmiştir.2006 yılında Arka Sokaklar’da rol alan oyuncu daha sonra Fox Tv’de Komşular adlı yapımda rol almıştır. Kaan Yalçın’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

Kaan Yalçın’ın Rol Aldığı Yapımlar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Beni Bırakma

Komşular

Bu Şehir arkandan Gelecek

Memur Muzaffer

Adanalı

Leylan

Arka Sıradakiler

Arka Sokaklar

Beşinci Boyut

Son Türbedar

13-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar