Aşk Ağlatır Zeynel (Bülent Keser) kimdir?

Aşk Ağlatır Zeynel (Bülent Keser) kimdir?
Show TV'de yayınlanan Aşk Ağlatır dizisine Zeynel karakteriyle başarılı oyuncu Bülent Keser dahil oldu. Aşk Ağlatır Zeynel kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır?

Show TV ekranında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisine 'Zeynel' karakteriyle Bülent Keser dahil oldu. Aşk Ağlatır Zeynel kimdir? Hangi dizilerde rol almıştır? Gerçek adı nedir? İşte başarılı oyuncu hakkında tüm merak edilenler.

Aşk Ağlatır Zeynel kimdir?

En son rol aldığı Avlu dizisiyle dikkatleri üzerine toplayan Bülent Kesel dizide Şermin ile işbirliği yapacak ve İsmail'i dolandırmaya çalışacaktır. Adanalı, Arka Sokaklar, Acı Hayat, Ezo Gelin, Muhteşem Yüzyıl, Pulsar, Pars: Kiraz Operasyonu gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncunun Aşk Ağlatır dizisinde kaç bölüm yer alacağı henüz bilinmemektedir.

Aşk Ağlatır Zeynel Bülent Kesel

Bülent Keser kimdir?

20 Ocak 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bülent Keser, 1995 yılında Beşiktaş Etiler lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra okul döneminde amatör olarak uğraştığı tiyatro çalışmalarını geliştirmek için adım attı. 2004 yılından itibaren tiyatro dünyasının önemli isimleri Ayla Algan, Ergün Demir, Ümit Çıkar ve Ali Düşenkalkar'dan aldığı oyunculuk dersleriyle başarılı yapımlarda rol almaya hak kazandı.

Bugünlere gelmesinde büyük payı olan Ayla Algan ile ilk taşımasını Keser şu sözlerle anlatıyor; "hocam siz bir bakın eğer benden iyi bir oyuncu çıkacağına inanırsanız ben bu yola baş koyacağım. Ama baktınız üzerine çok yoğrulması gerekiyor o zaman ben bir daha bu kursa gelmem" bu sözlerin ardından Algan ise Keser'den bir performans isteyerek Benden bir performans istedi. Ardından yanıma gelip, sırtımı sıvazlayarak, “Oğlum benim elim hep senin omzunda, yolun açık olsun. Çok güzel işler yapacaksın” dedi. Hala tiyatro oyunculuğunu devam ettiren başarılı oyuncu bir çok yapımda rol aldı.

İşte Bülent Keser'in rol aldığı yapımlar

2008 - İş Bankası Reklamı
2011 - Dod Otomotiv Reklamı

2009 - Binbir Gece
2011 - Kavak Yelleri
2011 - Bir Ömür Yetmez
2014 - Muhteşem Yüzyıl 
2018 - Avlu
2019 - Cinnet
2019 - Aşk Ağlatır

Aşk Ağlatır konusu

Show TV'nin yeni sezon dizisi Aşk Ağlatır ilk bölümüyle 8 Eylül Pazar günü izleyiciyle buluştu. MF yapım imzalı dizi 2016 yılında Japonya'da yayınlanan 10 bölümlük 'Love That Makes You Cry' isimli diziden uyarlanıyor. Dizi yokluk içinde köyde dedesiyle yaşayan gencin daha iyi bir yaşam için büyük kente taşınmasını ve bu kentte bu kentte daha kendisi gibi yine kırsal kesimden gelmiş gençlerle birlikte daha iyi şartlarda yaşamak için çalışmalarını, yaşadıkları sıkıntıları, başlarından geçecek ilginç olayları ve aşkları konu alıyor.

12-11-2019
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar