Cem Yılmaz'dan Haluk Levent'e vurgun göndermesi!

Cem Yılmaz'dan Haluk Levent'e vurgun göndermesi!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın rock sanatçısı Haluk Levent'e gönderme yaptığı öne sürülüyor. Peki başarılı sanatçı neyle itham ediliyor?Göndermelere nasıl tepki verdi?

Hız kesmeden turnelerine devam eden başarılı komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günki gösterisinde AHBAP isimli derneğin kurucusu ünlü rock sanatçısı Haluk Levent'e gönderme yaptığı söylentiler arasında. Ekşi Sözlük yazarları Yılmaz'ın Haluk Levent'i ima ederek ''Büyük vurgun yakında sinemalarda'' dediğini öne sürdü. Bunun üzerine başarılı şarkıcı Haluk Levent sosyal medyadan bir cevap yazdı.

''1TL'LİK VURGUN VARSA ÜLKEYİ TERK EDECEĞİM''

AHBAP derneğini kurarak birçok insana yardım eli uzatan ve çevre duyarlılığıyla bilinen sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabı twitterdan yayınladığı yazıda "Sevgili Cem Yılmaz. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen “yakında” olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın “vurgun”u? 1 TL'lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın?" cümlelerine yer veren Levent'e komedyen Cem Yılmazdan ise bir cevap gelmedi.

Haluk Levent çok geçmeden tweeti sildi ve yeni bir gönderi yayınladı. Çok yakın bir zamanda annesini kaybeden sanatçı, ''Alıngan biri oldum. Cem Yılmaz'ın oyununu izleyenlerin aktardıkları hepimizi yanlış anlamaya yol açacak bir duruma düşürdü. Üzgünüm. 1 hafta içinde iki insanı kaybettim. Annemi, canımı ciğerimi. Diğeri en yakın dostum, kahramanım dediğim bir abimi. Belki ondandır. Bağışlayın.'' sözleriyle Cem Yılmaz'ı yanlış anlamış olabiliceğini duyurdu. 

HALUK LEVENT KİMDİR?

Haluk Levent 26 Kasım 1968'de Adana'da doğmuştur. Lisan eğitimi oldukça geniş bir yelpazede olan sanatçı Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yapmıştır. Daha sonra bu dallarda başarılı olamayacağını anlamış ve kendini müziğe vermiştir. 1990’da başladığı albüm çalışmaları yorucu üç yılın ardından sonuç vemiş ve 1993 temmuzunda Yollarda albümünü çıkartmıştır.  Yollarda albümü adını Haluk Levent'in yardıma ihtiyacı olan insanlar için yollarda şarkı söyleyediği günlerden almaktadır. Bu albüm aynı zamanda Anadolu rock müziğinin ortaya çıktığı 70’lerden sonra ikinci yükseliş döneminin ilk eserlerindendir.  1997 yılında ticari bir dava sebebiyle 9 ay kalmak üzere cezaevine girmiştir. Cezaevine girmeden önce oluşturmuş olduğu kayıtlarla Mektup albümünü çıkartmış aynı zamanda Kedi Köprüsü adlı ilk kitabını yazmıştır. Birçok alanda duyarlılık gösteren sanatçı çevre konusunda da projelere katılmış ve şarkılarında çevre bilincini aşılamaya çalışmıştır. Ela (d.2008) isminde bir kızı olan şarkıcı son olarak 2014 yılında Dostane isimli albümünü çıkarmıştır.

14-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar