Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Feyyaz Meftun (Burak Sergen) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Feyyaz Meftun (Burak Sergen) kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Feyyaz Meftun (Burak Sergen) kimdir? Atv kanalının dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Burak Sergen kimdir?

Atv ekranlarının gözde projeleri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda da yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Başarılı kadrosu ve senaryosu ile birlikte yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren seyircisinin gönlünü kazanmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, reyting sonuçlarında da hep ilk sıralarda yer aldı. Her Salı 20:00'da Atv kanalında seyircisi ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz sezon son bölümü ile de izleyenlerin gönlünü kazanmayı başardı.

Gelecek hafta sevenleri ile buluşmayı planlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir yeni isim daha eklendi. 5. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezon ilk bölümü fragmanında başarılı oyuncu Burak Sergen'in diziye dahil olduğunu görüyoruz. Dizede Feyyaz Meftun karakteri ile yer alması planlanan oyuncunun takipçileri bu duruma oldukça sevindi. Büyük bir ilgi ile takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'un yeni oyuncusu Burak Sergen ise merak edilen isimler arasına girmeyi başardı. Arama motorlarında da en çok arananlar listesine giren Burak Sergen 1 Ekim Salı günü seyircisi ile buluşacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Feyyaz Meftun karakterini canlandıracak olan Burak Sergen, kimdir? Burak Sergen kaç yaşında? Burak Sergen dizileri. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Burak Sergen kimdir? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni oyuncusu Burak Sergen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Feyyaz Meftun (Burak Sergen) kimdir? sorusunun yanıtını aşağıdaki yazımızdan öğrenebilirisiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Feyyaz Meftun (Burak Sergen) kimdir?

9 Şubat 1961 yılında dünyaya gelen Burak Sergen, Ankara doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda tamamlayan Burak Sergen, üniversitelerde eğitmenlik yapmıştır. Daha sonra bir radyo kanalında sunuculuk yapmaya başlayan Burak Sergen, çeşitli tv ve sinema projelerinde rol almıştır. 

Feyyaz Meftun karakteri

Mafya babası ve silah tüccarı olan Feyyaz Meftun, güvenilir bir isimdir. Çakırbeyli ailesine karşı olan düşmanlığı ile tanıyacağımız Feyyaz Meftun, ilerleyen dönemlerde dizide neler yaşanacağını gösteren isimlerden birisi olacak.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler