Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? ATV'den ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ekranlara gelmeyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri ise bölümün neden yayınlanmadığını merak ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam yayınlanması beklenen bölümü 1 Ocak gününe denk geldi. Bildiğiniz gibi kanalların yılbaşı özel programları bir klasik haline geldi. ATV ekranlarında bu yıl da yılbaşı özel programı bulunuyor. ATV'nin yılbaşı programında ise Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merakla bekleniyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölümü ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarının heyecan dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yılbaşı nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı dizinin 154. bölümü ise 7 Ocak Salı akşamı ATV ekranlarından izleyicisine ulaşacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 153. bölümünde neler yaşandı?

Cengiz ile el sıkışan Tufan, anlaşmanın gereği olarak ilk kurşunu sıkarak Hızır'ı tahrik eder. Hızır ise Tufan ve Cengiz arasındaki anlaşmanın nedenini anlar. Yaptığı planla iki düşmanını da oyun dışı bırakmayı hedefler. Kurduğu planın ana aktörü ise Melike Meftun olur. Hızır, Cengiz'i alt etmesinin ne gibi bir sonuçları olacağının farkındadır, bu nedenle arkasında hiçbir iz bırakmayacak bir plan hazırlar. Çakırbeyliler ise planları doğrultusunda Tufan'ı yalnızlaştırmak ister. Öte yandan Çakırbeyliler'e ulaşan bir haber büyük bir heyecan yaratır. Bu haber ise Meryem'in geri döneceği haberidir. Bu durum ise Çakırbeyli ailesinin yeni umutlar beslemesine sebep olur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Ozan Akbaba, Naz Elmas, Sabrina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman ve Yalçın Hafızoğlu yer alıyor. Fark Film yapımcılığında ATV ekranlarından izleyicisine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryoyu ise Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Azur kaleme alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

31-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar