Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Atv 5 Şubat 2019 Çarşamba yayın akışı listesinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini kaldırdı. EDHO bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Atv ekranlarında 123 bölümdür yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve kanalın yayın akışı listesinde başarılı dizinin yer almaması akıllara 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yayından mı kaldırıldı sorularını getirdi. 124. bölüm yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekleyen seyirci dizinin yeni bölümünün yayın akışı listesinde göremeyince büyük şaşkınlık yaşadı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?

Geçtiğimiz hafta 29 Ocak Salı akşamı 123. bölümüyle ekranlara gelen dizinin takipçileri 124. bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağını merakla bekliyordu. Bir haftadır dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve kanalın yayın akışı listesinden kaldırılması dizinin yayından kaldırılmış olabilme ihtimallerini akıllara getirdi.

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz ve yayıncı kuruluş atv'den konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak şunu da belirtmek lazım sosyal medyada yer alan 'dizi yayından kaldırıldı' iddialarının doğruluk payı bulunmamaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi başarılı oyuncuların rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi 124. yeni bölümüyle 12 Şubat Salı akşamı atv ekranlarında olacak.

5 Şubat 2019 Salı Atv yayın akışı

Atv ekranlarında bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine başrollerinde Kerem Bürsin, Burak Özçivit ve Melike İpek Yalova'nın rol aldığı 'Can Feda' filmi yayınlanacak.

03:20  AĞLAMA ANNE

05:40  AŞK VE MAVİ

08:00  KAHVALTI HABERLERİ

10:00  MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

13:00  ATV GÜN ORTASI

14:00  BENİ BIRAKMA

16:20  ESRA EROL'DA

19:00  ATV ANA HABER BÜLTENİ

20:00  CAN FEDA

22:10  CAN FEDA

00:20 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

02:50 AĞLAMA ANNE

05:30 AŞK VE MAVİ

CAN FEDA KONUSU

Yıllar boyunca iç savaşın hüküm sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birine Türk ordusu yayında hiçbir müttefik devlet olmadan giriş yapar. Fim yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timin teröristlere karşı mücadelesini konu alıyor.

05-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar