05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı mı?

05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı mı?
05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Salı günü hangi dizi daha çok izlendi? Salı günü reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Salı günü reyting sonuçlarında hangi diziler daha çok izlendi? Kadın dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı sırada? Halka dizisi tuttu mu? Survivor reyting sonuçları. Birbirinden başarılı dizilerin yer aldığı Salı gününde hangi diziler daha çok izlendi? Halka dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla reyting sonuçlarında değişiklikler meydana gelecek mi? İşte 05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

05 Şubat Salı 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı

Kadın dizisi reyting sonuçları

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın, her salı saat 20:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizide hem heyecanlı hem de duygusal dakikalar yaşanmakta. Geçtiğimiz hafta Total ve Ab puan türünde ilk sırada yer almayı başaran Kadın dizisi bu hafta da AB  puan türünde 29.82 share alarak ilk sırada yer alırken, Total puan türünde ise 29.02 share alarak yine ilk sıradaydı. Reyting sonuçlarında istediği başarıyı yakalayan Kadın dizisi her Salı Fox tv ekranlarında!

Geçtiğimiz hafta 29 Ocak 2019 Salı günü reyting sonuçlarına göre;

Geçtiğimiz hafta Fox tv ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi Total türünde, 29.08 share alarak ilk sıradaydı. Aynı şekilde AB türünde de ilk sırada yer almayı başaran Kadın dizisi, 25.61 share aldı. İkinci sırada ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Total puan türünde 19.94 share aldı. AB puan türünde ise, 21.72 share almıştı. Total puan türüne göre üçüncü sırada Fatih Portakal İle Fox Ana Haber programı 21.31 share alırken yine aynı şekilde Fatih Portakal İle Fox Ana Haber programı AB puan türünde 26.15 share almış ve üçüncü sıraya yerleşmişti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yok?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu hafta (05 Şubat Salı) yayın hayatına ara verdi. Seyirci ise buna çok üzülmüş, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyeni bölümünün ne zaman olacağını merak etmişti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 12 Şubat Salı günü yepyeni bölümüyle Atv ekranlarında olacak!

06-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar