Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Safak (Murat Ozben)Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Safak (Murat Ozben)Kimdir?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyirci tarafından tutkuyla seyredilmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan Murat Özben Kimdir ve canlandırdığı Şafak karakteri nasıl biridir?

Atv’nin Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon 4. Sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. İzleyici için bir efsane, bir fenomene dönüşen dizi her bölüm adeta nefesler tutularak seyrediliyor. Mafya, İstihbarat, yer altı örgütleri gibi karanlık bir dünya da geçen dizinin oyuncu kadrosunda Oktay kaynarca, Selda Alkor, Yunus Emre Yıldırımer, Naz Elmaz gibi oyuncuların yer alıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı efsane diziye yazılan hikayeye göre yeni oyuncular katılmaya da devam ediyor.

Son olarak Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana adlı dizide rol alan Murat Özben efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Sınırsızlar’ın acımasız bir üyesi Şafak karakteri olarak dahil oldu. Peki, Murat Özben Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandıracağı Şafak karakteri nasıl biri ve Murat Özben kimdir? İşte bu soruların cevabı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Taze Kan!

Atv ekranlarında dördüncü sezonuyla yayınlanan efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her bölüm izleyici tarafından büyük tutkuyla takip ediliyor. Başrolünde usta oyuncu Oktay kaynarca’nın Hızır karakteriyle yer aldığı diziye yeni bir karakter daha dahil oldu. Diziye Şafak karakteriyle dahil olan usta oyuncu Murat Özben diziye yeni bir soluk getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni karakteri Şafak, dizide acımasız bir ölüm makinesidir. Altan adına çalışan ve kendilerine Sınırsızlar diyen ekibin bir üyesi olan şafak acımasız ve affetmeyen bir katildir.

Murat Özben (Şafak) Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’sa şafak karakterini canlandıran Murat Özben taptığı açıklamada “Oyunculuk kariyerimde önemli bir aşamada olduğumun farkındayım. Bu farkındalığı Şafak karakterine de anlatmaya çalışıyorum. Oyuncu oynadığı karakteri ikna edebiliyorsa başarı mutlaktır. Edho’nun başarısına layık olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

1 Ocak 1976 yılında Adana’da dünyaya gelen Murat Özben ilk ve ortaöğretiminin ardından üniversite hayatına Konya Selçuk Üniversitesi devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünde devam etmiştir. Bu bölümden mezun olan oyuncu şu ana kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Bu yapımların bazıları şunlardır. Bir Zamanlar Çukurova, Arka sokaklar, Şefkat Tepe, Hanımın Çiftliği, Tek Türkiye, Etki.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar