Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Volkan (Gökhan Mumcu) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Volkan (Gökhan Mumcu) kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni karakteri Volkan yani Gökhan Mumcu kimdir? İşte EDHO Volkan hakkında merak edilenler..

Televizyon dünyasının başarılı isimlerinden olan oyuncu Gökhan Mumcu, uzun bir süredir verdiği araya son veriyor. ATV'nin rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil olan Gökhan Mumcu, burada Volkan karakterine hayat verecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni karakteri Volkan yani başarılı oyuncu Gökhan Mumcu hakkında tüm merak edilenler..

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her hafta olduğu gibi bu hafta da bomba gibi bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu aralar geniş ve başarılı oyuncu kadrosuna yeni isimler katıyor. Diziye iki yeni oyuncu dahil oldu. Bunlar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Volkan karakterine hayat veren Gökhan Mumcu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yavuz karakterini canlandıran başarılı oyuncu Bülent Çetinaslan oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bu iki yeni karakteri çok merak etti. Dizi hayranlarının severek ve beğenerek yakından takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil olan Volkan ve Yavuz karakterini gelin yakından tanıyalım..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yavuz (Gökhan Mumcu) Kimdir?

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı diziye yeni olarak Sanem Çelik, Bülent Çetinaslan ve Olcay Yusufoğlu'nun yanı sıra Gökhan Mumcu ve Bülent Çetinaslan'da dahil oldu. Peki diziye son olarak dahil olan isimlerden olan Volkan karakterine hayat veren Gökhan Mumcu kimdir? Televizyon dünyasının başarılı isimi Gökhan Mumcu, uzun bir aranın ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni karakteri Volkan yani Gökhan Mumcu, 1975 yılında Almanya Hannover’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitimi orada tamamlayan oyuncu ve ailesi İzmir'e yerleşmiştir. Ve geri kalan eğitimini de İzmir'de tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Restorasyon ve Kamu Yönetim bölümünden mezun olan Mumcu, 1995 senesinde modellik yapmaya başlamıştır.  1998 yılında da İstanbul’a gelerek modelliği burada devam etmiştir. Diksiyon, oyunculuk, dans ve fotoğraf eğitimi alan oyuncu bu başarısını Kelebek Çıkmazı, Miras, Kara Melek, Serseri Aşıklar, En Son Babalar Duyar, Alacakaranlık gibi dizilerde rol alarak göstermiştir. 

Gökhan Mumcu rol aldığı yapımlar:

Hemen Döneriz

45 25 Kusursuz Cinayet

Meteler

Masal

Mavi Gece

Sevgi Taşı

Kaos : Örümcek Ağı

Kösem Sultan

Miras

06-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler