Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık Hangi sevilen oyuncu ayrılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık Hangi sevilen oyuncu ayrılıyor!
Atv'nin Salı günlerine damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık. İzleyici soruyor: Hangi sevilen oyuncu oyuncu diziden ayrılıyor?

Atv'nin Salı günlerine damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık. İzleyici heyecanla hangi sevilen oyuncu oyuncu diziden ayrılıyor, diye merak ediyor. 5 sezondur süren reyting rekortmeni fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da senaryo gereği bazı oyuncular diziden ayrılıyor. Naz Elmas'ın ardından bir isim daha diziye veda etti. Şimdi detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şok ayrılık. Hangi sevilen oyuncu ayrılıyor!

Başarılı diziler zaman zaman yeni isimleri kadroya eklerken bazen de senaryo gereği ayrılıklar yaşanıyor. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz art arda ayrılıklarla sarsıldı. Naz Elmas’ın ardından sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da önce Naz Elmas, ardından Deniz Çakır ayrılıkları yaşandı. Diziseverler yüzlerce yorumla oyuncuların dönmesini istedi. Naz Elmas'ın ardından diziye Deniz Çakır'ın döneceği iddiası seyirciyi heyecanlandırsa da yuvaya dönüş gerçekleşmedi.

Sevilen Oyuncu da Ayrıldı!

Diziseverle bu iki karakterin yokluğuna alışmaya çalışırken bir ayrılık haberi daha geldi. Üstelik oyuncunun kendisi bu haberi gazetecilerle paylaştı. Dizide Melike Meftun karakterine hayat veren Selda Alkor, diziden ayrılacağını açıkladı. Bir alışveriş merkezinde etrafını çeviren magazin gazetecilerin sorularına cevap veren Selda Alkor, şiddet sahnelerinden dolayı EDHo’dan ayrılacağını deklara etti.

“Bana göre değil” dedi

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Selda Alkor, ayrılışının nedeni de açıkladı. Canlitv platformu olarak oyuncunun  sözlerini aynen paylaşıyoruz. ''Böyle vurdulu kırdılı sahneler bana göre değil. Güzel bir set ortamı var, oturmuş bir dizi ama 13 bölüm bana yeter. Yeni yılda herhalde diziden ayrılacağım'' dedi.

Ayrıca yılbaşı haftası nedeniyle her dizi gibi EDHO da yayınına bir hafta ara vereceğini açıkladı. Dizinin yeni bölümü 7 Ocak Salı 2020 saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. Keyifli seyirler.

Selda Alkor Kimdir?

1943 Konya doğumlu Selda Alkor'un babası İşgal dönemindeki İstanbul'da ünlü Rum kabadayı Hrisantos'u öldüren polis Muharrem Alkor'dur. Manisa İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi'nden 1960 yılında mezun olan Selda Alkor, İstanbul'daki ablasıyla yaşamaya başladı. 1965 yılında Ses Dergisinin açtığı yarışmada birinci olunca "Cumartesi Senin Pazar Benim" adlı sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başladı. 1967 yılında sahneye çıkarak Folk müziği ile aranjman söyledi. Birkaç kez yılın en başarılı sanatçısı seçilen oyuncu, "Kartallar Yüksek Uçar" ve "Asmalı Konak" dizileriyle adını unutulmazlar arasına yazdırdı.

Filmleri :

2015 - Altın Horoz (Sinema Filmi)

2014 - Sinemada İstanbul: Kadrajdaki Şehir (Sinema Filmi)

2010 - Mahpeyker: Kösem Sultan

2009 - Yeşilçam Denizi

2007 - 2008 - Parmaklıklar Ardında

2005 - Ödünç Hayat

2004 - 2005 - Çemberimde Gül Oya Yurdanur

2003 - Asmalı Konak: Hayat

2002 - 2003 - Asmalı Konak

1997 - Sırtımdan Vuruldum

1983 - Kartallar Yüksek Uçar

1970 - Yiğitlerin Türküsü

01-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler