Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Katıldı!
Atv'nin en çok seyredilen yapımlarından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son olarak Çukur'da rol alan usta oyuncu Ekrem İspir'i kadrosuna kattı. İşte detaylar!

Atv ekranlarında dört sezondur seyirci ile buluşan Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yayın arası verdikten sonra ekranlara hızlı bir şekilde döndü. Diziden ayrılan Naz Elmas’ın ardından diziye peş peşe takviyeler yapılmaya başlandı. Bu takviyelerden özellikle geçtiğimiz sezonlarda da dizide rol alan deniz Çakır’ın katılımı dizi izleyicilerini heyecanlandırırken diziye güçlü bir katılım olarak yorumlandı. Daha sonra peş peşe oyuncu takviyelerinin yapıldığı diziye son olarak usta oyuncu Ekrem İspir dahil oldu. Son olarak Çukur’da rol alan Ekrem İspir’in katılımı seyirciyi heyecanlandırdı. İşte detaylar!

EDHO Takviyeye Doymuyor!

Salı akşamları en çok seyredilen dizilerden olan ve Atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon peş peşe yeni oyuncularla daha da güçlü bir hale geldi. Seyircinin heyecanla takip ettiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon düşen reytinglerini yeniden kazanabilmek için diziye yeni hikayeler eklerken buna paralel olarak da oyuncu takviyesi yaptı. Diziye yapılan en büyük takviye hiç şüphesiz Deniz Çakır’ın yeniden diziye dönmesi oldu. Ceylan karakterini oynayan Çakır’ın diziye katılması bir anda tüm dengeleri değiştirdi. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan ve bu sezon dizide yer almayan ve geçtiğimiz bölüm yeniden diziye dönen Deniz Çakır dizinin güçlü karakterlerinden Ceylan’ı canlandırıyor. Bu takviyeye ek olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz takviyeye doymamış olacak ki usta oyuncu Ekrem İspir’de diziye katıldı. Ekrem İspir’in ilk kez yarın akşam yayınlanacak bölümde seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Usta Oyuncu Ekrem İspir Kimdir?

Son olarak Çukur Dizisi’nde rol alan ve şimdi de bir başka fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer olan usta oyuncu Ekrem İspir 10 Haziran 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Pek çok tiyatro ve sinema filminde de rol alan usta oyuncu canlandırdığı karakterleri başarıyla oynamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Kara Kutu, Küçük Ağa, Kaçak, Poyraz Karayel, Medcezir, Kurtlar Vadisi Pusu, Aşk-ı Memnu, Çukur gibi yapımlar yer almaktadır. Oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da hangi karakteri canlandıracağı ise şimdilik bilinmiyor.

03-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar