Özge Özpirinççi Kadın dizisi biter bitmez bakın ne yaptı?

Özge Özpirinççi Kadın dizisi biter bitmez bakın ne yaptı?
Final yapacak olan Kadın dizisi oyuncuları veda yemeğinde buluştu. Hasta olduğu gerekçesiyle galaya katılmayan Özge Özpirinççi Kadın dizisi biter bitmez bakın ne yaptı?

Üç sezondur Fox Tv ekranlarında beklenmedik bir başarı yakalayan Kadın dizisi önümüzdeki hafta yayına girecek 81. Bölümle final yapacak. Çekimleri biten Kadın dizisi çalışanları ve oyuncuları Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen veda yemeğinde buluştu. Gözler Özge Özpirinççi’yi aradı ancak başrol oyuncusu ortalıkta yoktu. İzleyiciler Özge Özpirinççi Kadın dizisi biter bitmez bakın ne yaptı, diye merak etti. Hasta olduğu bahanesiyle galaya katılmayan Özpirinççi yemeğe neden katılmadı, bundan sonraki projesi nedir? Şimdi detaylar.

Özge Özpirinççi Kadın dizisi biter bitmez bakın ne yaptı?

Medyapım imzalı Kadın dizisi başarıyla geçen 3. Sezonun ardından 81. Bölümle final yapıyor. Hiç kimsenin ummadığı bir başarı grafiği yakalayan dizinin yapımcısı Medyapım, final öncesi Sait Halim Paşa Yalısı'nda bir veda yemeği düzenledi. Özge Özpirinççi’nin dışında tam kadronun olduğu gecede gözler başrol oyuncusunu boşuna aradı. Çünk Özge Özpirinççi hasta olduğunu bahane ederek yemeğe katılmadı.

Özge Özpirinççi bakın ne yaptı?

Galaya katılmayan Kadın dizisi başrol oyuncu Özge Özpirinççi, arkadaşı Burak Yamantürk ile birlikte soluğu İtalya’da aldı. Bu sabah uçaktan story paylaşan Özpirinçci'nin yurtdışına gideceği önceden belliydi. Hatta Medyapım sırf Özge Öpirinççi’nin tatil programından dolayı yemeği erkene aldı. Buna rağmen Özge Özpirinççi organizasyona katılmadı. Soluğu İtalya’da alan oyuncu instagram hesabından üst üste paylaşımlar yaptı.

Neşeli halleriyle dikkat çeken Özge Özpirinçci’nin Fox Tv'de 3 sezon süren dizide çok yorulduğu ve tatilde huzura kavuştuğu fotoğraflara yansıdı. Canlitv paltformu olarak oyuncunun yakın çevresine dizi ekibine tepkili olduğu, sezon başından beri diziye zoraki devam ettiği bilgisine ulaştık.

Kadın dizisi final bölümünde neler oluyor?

Şirin’i ele veren Enver, yaptığı bu hamleyle Şirin’i yakalatır. Ancak Şirin’in akıl sağlığı yerinde olmadığı hükmüne varılarak akıl hastanesine yatırılır. Raif, Ceyda’ya evlenme teklifi yapar bunu duyan Arif de Bahar’a evlenme teklifinde bulunur. Teklifler memnuniyetle kabul edilince çifte düğün hazırlıkları başlar. Yerinde duramayan Arif, nihayet yıllardır yolunu gözlediği Bahar’ına kavuşacaktır.

İşlerin yoluna girdiğini düşüne Bahar’ın artık yüzü gülüyordur. Üstelik Fazilet Aşçıoğlu’nun ona hediye edeceği kitap, olayları farklı bir boyuta taşınacaktır. Akıl hastanesine yatırılan Şirin Sarıkadı nihayet yaptığı onca kötülüğün bedelini öderken Bahar Çeşmeli ve ailesi özlediği mutluluğa kavuşmuştur. Keyifli seyirler.

Özge Özpirinççi Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu oyuncu Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümü mezunudur. “Cesaretin Var mı Aşka” dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu özellikle reklam filmleriyle tanındı. Anadolu Kartalları filmiyle ekranların aranan yüzü olmayı başaran Özge Özpirinççi TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı. 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanan oyuncu, Engin Altan Düzyatan ile kısa süren bir evlilik gerçekleştirdi.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar