Ünlü yıldızın evliliği sadece 12 gün sürdü!

Ünlü yıldızın evliliği sadece 12 gün sürdü!
Evliliklerin kısa sürdüğü magazin dünyasında hiç kimsenin inanamayacağı bir olay gerçekleşti. Duyanlara yok artık bu kadar da olmaz dedirten bir ayrılık haberi gündemi sarstı.

Uzun süren evliliklerin bile birer birer bittiği magazin dünyasına bir haller oldu. Genelde birkaç yılı bulmayan evliliklerin olduğu magazin dünyasında hiç kimsenin inanamayacağı bir olay gerçekleşti. Duyanlara yok artık bu kadar da olmaz dedirten bir ayrılık haberi gündemi sarstı. Doğrusu erken ayrılmalara alışık olan magazinciler bile bu kadarını beklemiyordu. Ünlü yıldızın evliliği sadece 12 gün sürdü. Evet yanlış duymadınız. Bu jet hızıyla biten evliliğin sahipleri kimler? Ve neden sadece12 gü sürdü? Şimdi detaylar

Ünlü yıldızın evliliği sadece 12 gün sürdü!

Pamela Anderson adını magazin dünyasına yazdırmış bir model manken. Her yaptığı olay olan ünlü yıldız, geçen hafta evlendiğini duyurmuştu. 74 yaşındaki Yapımcı Jon Peters ile 12 gün önce evlendiğini duyuran Pamela Anerson şok bir karar alarak boşandıklarını duyurdu. Oysaki 12 gün önce ünlü yapımcıyla evlendiğini ve çok mutllu olduğunu söyleyen kendisiydi.Magazin dünyasında çalkantılı hayatıyla bilinen Pamela Anderson'u bu kararı hayranlarını bile şaşırttı.

Jet evlilikleriyle meşhurdu

52 yaşındaki model manken şimdiye kadar birkaç defa hızlı evlilikler yaptı.Futbolcu Adil Rami, WikiLeaks’in Julian Assange, Tommy Lee ve Kid Rock gibi isimlerle jet hızıyla evlilikler yapmış ve hepsiyle de olaylı şekilde boşanmıştı.

Tabloid basını doğruladı

ABD tabloid basını, 74 yaşındaki Peters ile 52 yaşındaki Pamela Anderson’ın evliliklerinin 12 gün sürdüğünü ve kısa bir süre içerisinde sona erdiğini doğruladı. The Hollywood Reporter, çiftin on iki mutlu gün sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı boşandıklarını yazdı. 30 yıl önce de birlikte olan çift bu defa ilişkiyi yürütemedi. Olayın baş kahramanı ve ülkemizde Kanal 1 ekranlarında yayınlanan Sahil Güvenlik dizisi oyuncusu Pamela Anderson sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Canlitv olarak bu paylaşımı aynen yayınlıyoruz. “Jon beni çok sevdi fakat bu ilişkide bir ara istiyorum. Yaşamdan ve birbirimizden ne istediğimizi düşünmek için zaman isterken sizin de desteğinizi almaktan memnuniyet duyacağız. Yaşam bir yolculuk ve aşk da bir süreç”

Pamela Anderson Kimdir?

1967 Kanada doğumlu Pamela, dünyaca ünlü bir model mankendir. 1989 yılında Kanada’da gittiği bir futbol maçında tişörtüyle sahaya girdi ve seyircinin ilgisini çekti. Bir anda meşhur olan Anderson, Labatt firması ile modellik sözleşmesi imzaladı. O gün bugündür modellik yapan Pamela Anderson dünya çapında tanınan dergilerin kapak yüzü olmayı başardı.Sahil Güvenlik dizisiyle ekranlarn aranan yüzü olan Pamel Anderson podyumlarda boy gösterdi. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Pamela Aderson şimdiye kadar olaylı bir şekilde biten 4 evlilik gerçekleştirdi.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar