Esra Bilgiç’in Partneri Belli Oldu

Esra Bilgiç’in Partneri Belli Oldu
Son olarak Atatürk dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç’in Aşk Sanatı filmindeki partneri belli oldu.

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından olan ve özellikle son sezonlarda birbirinden ünlü yapımlarla seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu Esra Bilgiç yeniden setlerde ve yeniden kamera karşısında yer alıyor. Son olarak Disney Plus’ın iddialı yapımı Atatürk dizisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alan güzel oyuncu Esra Bilgiç bugünlerde yeni projesi Aşk sanatı Filmi için çalışmalarını sürdürüyor. 03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Aşk sanatı adlı yapımla el sıkışan güzel oyuncunun bu projede oldukça merak edilen partneri de belli oldu. Romantik Dram türünde ele alınması beklenen ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturacağı Aşk sanatı adlı filmin senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu kaleme alıyor. Filmde güzel oyuncu Esra Bilgiç’e ise ünlü oyuncu Birkan Sokullu eşlik edecek.

Esra Bilgiç & Birkan Sokullu

Son olarak Atatürk dizisinde rol alan ve bu projenin çekimlerinin tamamlanmasıyla yeni projeleri değerlendiren güzel oyuncu Esra Bilgiç aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı ve senaryosunu yazdığı organize İşler dizisinde de rol alacak. Oyuncu bu dizinin çekimleri başlayana kadar olan süre içinde boş durmayarak yeni bir projeye de imza attı. 03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak olan Aşk sanatı adlı filmle el sıkışan oyuncu bu projede ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile partner olacak. Şu sıralar çekimleri devam eden ve yakında ekranlara gelecek olan Yüz Yıllık Mucize adlı dizide başrol oynayan Birkan Sokullu ile romantik bir film olan Aşk Sanatı’nda rol alacak Esra Bilgiç’in filmin çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Esra Bilgiç Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmak isteyen Esra Bilgiç aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo, Kanunsuz Topraklar, Atatürk ve Adanış Kutsal Kavga yer almaktadır.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar