Esra Erol: Gençler Evliliğe Uzak Dursun

Esra Erol: Gençler Evliliğe Uzak Dursun
Ünlü Sunucu ve televizyoncu Esra Erol katıldığı bir programda merak edilen pek çok konuda düşüncelerini dile getirdi. Esra Erol evlilik konusunda gençleri uyardı.

Televizyonların başarılı sunucularından biri olan ve sundu programlar mutlaka reytinglerde ilk sıralarda yer alan başarılı isimlerden Esra Erol katıldı bir programda birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Ünlü sunucu sunduğu programlardan, evlilik hakkındaki düşüncelerine ve sosyal medyaya kadar pek çok konuda sorulan sorulara açık yüreklilikle cevaplar verdi. Ünlü sunucu Esra Erol’un sorulara verdiği çarpıcı cevaplar bir anda ünlü sunucuyu magazin medyasının ve sosyal medyanın ilk sırasına oturttu. Ünlü sunucu özellikle gençlere verdiği evlilikle ilgili nasihatle çok konuşuldu. İşte haberin ayrıntıları!

Gençler Evliliğe Uzak Dursun

Ünlü televizyoncu Esra Erol bir kanalda yayınlanan programa konuk oldu. Yaptığı birbirinden başarılı programlarla adını duyuran ünlü sunucu özellikle evlilik programlarıyla herkes tarafından seyredilen ve tanınan biri haline geldi. Esra Erol evlilikle ilgili konuşurken gençlerin evlilikten uzak durmasını tavsiye etti. Erol açıklamalarında “Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük sorumluluk” ifadelerini kullandı. Esra Erol ayrıca yapmış olduğu programla ilgili de konuştu. Esra Erol “orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. Bu kadar da olmaz denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya Yuva Yıkıyor

Ünlü sunucu Esra Erol sosyal medyayla ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Sosyal medyanın tehlikelerinden ve oradaki paylaşımların gerçeği yansıtmadığından yakınan Esra Erol bu durumun tehlikeli olduğunu vurguladı. Esra Erol “sosyal medya birçok ailenin yıkılmasına neden oldu. Filtrelerle insanlar kendilerini orada yansıtmıyor. Bu nedenle sosyal medyada ihanet olayları arttı. İki körlüğümüz var. Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur” ifadelerini kullandı. Ünlü sunucunun bu sözleri magazin basını ve sosyal medyada oldukça ilgi gördü ve en çok okunanlar arasına girdi.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar