Burak Demir Ramo kadrosunda!

Burak Demir Ramo kadrosunda!
Arıza dizisinden Ramo'ya flaş transfer. Sevilen oyuncu Burak Demir Ramo kadrosunda. Oyuncu Burak Demir Ramo'da hangi karakteri canlandıracak? İşte detaylar…

Show Tv'nin dikkat çeken ve çok izlenen dizilerinden biri olan Ramo'ya flaş transfer. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Ramo dizisine sevilen oyuncu Burak Demir de dahil oldu. En son Arıza dizisinde rol alan Burak Demir Ramo dizisine Cemil karakteriyle konuk oluyor. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Demir Ramo'da 4 bölüm konuk oyuncu olarak Cemil karakterini canlandıracak.

Ramo kadrosunda hangi oyuncular var?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Ramo dizisi iki sezondur en çok izlenen yapımlardan olmaya devam ediyor. Başarılı bir oyuncu kadrosu olan Ramo ilk sezon Adana'da çekilmişti. İkinci sezona İstanbul'da başlayan Ramo'nun yönetmen koltuğunda ünlü isim M. Çağatay Tosun oturuyor. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başarılı başrol performansıyla dikkat çeken Ramo'da güçlü bir oyuncu kadrosu var. Ramo dizsinde, Esra Bilgiç, Murat Yıldırım, İlker Aksum, Emre Kınay, Sacide Taşaner, Olgun Şimşek, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Pelin Körmükçü, Devrim Özkan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ramo'da Burak Demir hangi karakteri canlandıracak?

Show Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Ramo 32. Bölümüyle ekrana gelmişti. Ramo son bölümlerde Sibel'in hastane odasındaki patlamada ölmesi diziyi farklı bir yöne sürükledi. Ramo'nun Mazhar ve Şerif'e karşı yapacağı planlar ise merak ediliyor. Heyecan dolu Ramo dizisinde yeni karakterler dahil olacak. En son Arıza dizisinde rol alan Burak Demir Ramo'da Cemil karakterini canlandırcak. Burak Demir'in Ramo'da 4 bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı belirtildi.

Burak Demir kimdir?

Ünlü oyuncu Burak Demir, 3 Kasım 1978'de Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi'nde oyuculuk eğitimi alan Burak Demir 2000 yılında oyunculuğa başladı. Bizim Evin Halleri dizisindeki Rüzgar karakteriyle tanınan Demir, Muhteşem Yüzyıl, Genco, Farklı Desenler, Arıza gibi çok izlenen dizilerin kadrosunda yer aldı. Arıza'da Metin karakteriyle yer alan Burak Demir'in Kuzey adında bir oğlu ve Mavi adında bir kızı var. Burak Demir Show Tv'nin sevien dizisi Ramo'da Cemil karakteriyle ekrana gelecek.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar