Esra Erol Programda Neden Çıplak Ayakla Koştu

Esra Erol Programda Neden Çıplak Ayakla Koştu
Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programının başarılı ve güzel sunucusu Esra Erol stüdyoda neden çıplak ayakla koştu? İşte cevabı!

Atv ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol’da programı kanalın en başarılı ve reytingi yüksek yapımlarından biri. Ünlü ve güzel sunucu Esra Erol tarafından sunulan program formatı gereği stüdyoya konuk alıyor. Program konukları ayrılan eşlerden, kayıp vakalarına, cinayet dosyalarından yardıma ihtiyaç duyulan başka konulara kadar geniş bir yelpazede bulunuyor. Programda son bir aydır yayınlanan ve seyircinin büyük ilgi gösterdiği 60 yaşındaki Melahat Bağ ile eşi Ramazan Bağ arasındaki küslük seyirciyi ekran başına kilitledi. Eşi Ramazan Bağ tarafından kendisini aldatmakla suçlanan 45 yıllık eşi Melahat Bağ eşinin kendisinden özür dilemesini istiyor. Ramazan Bağ özür dilemeyi kabul etmezse Melahat bağ 45 yıllık evliliğini bitirerek boşanacağını belirtiyor. Bu durum karşısında sunucu Esra Erol elinden geleni yaparak çift arasında arabulucu olmaya çalıştı. Ancak bu süreç oldukça zorlu geçti.

Çıplak Ayakla Koştu

45 yıllık eşinin kendisini ihanet etmekle suçladığını öne sürerek Esra Erol’da programına konuk olan 60 yaşındaki Melahat Bağ eşinin kendisinden özür dilemesini istiyor. Merdiven silerek hayatını kazandığını belirten Melahat Bağ eşinin kendisini ihanetle suçladığını belirterek gözyaşlarına boğuldu. Melahat Bağ programda “benimle ya boşansın ya da benden özür dilesin” ifadelerini kullandı. Ancak programa katılmayan ve stüdyoda yer almayan Ramazan Bağ stüdyo dışında bulunuyordu. Sunucu Esra Erol bu durum karşısında arabulucu olmak için Ramazan Bağ’ın yanına gitmeye karar verdi ancak ayakkabılarıyla rahat koşamayınca ayakkabılarını çıkardı ve stüdyodan Ramazan Bağ’ın yanına kadar çıplak ayakla koştu. 45 yıllık evli çifti barıştırmak için koridorlarda çıplak ayakla koşan Esra Erol’un bu hali sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve büyük takdir topladı.

Eşimi Seviyorum

Stüdyodan Ramazan Bağ’ın yanına gitmek için hareket eden Esra Erol rahat yürüyemeyince ayakkabılarını çıkararak koşmaya başladı. Bu durumu oldukça ilgi çeken Esra Erol’un tüm çabalarına karşın Ramazan Bağ eşinden özür dilemedi. Eşini çok sevdiğini belirten Ramazan bağ bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Esra Erol’un çıplak ayakla televizyonun koridorlarında koşması sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve magazin basınında gündem oldu.

29-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar