Özkan Uğur'un Kanser Hastalığı Yeniden Ortaya Çıktı

Özkan Uğur'un Kanser Hastalığı Yeniden Ortaya Çıktı
Şarkıları ve filmleriyle ülkenin en ünlü isimlerinden biri olan 68 yaşındaki Özkan Uğur iki kez yendiği kansere bir kez daha yakalandı.

Adını MFÖ Grubuyla duyuran ve müzik camiasının başarılı ve önde gelen şarkıcılarından olan 68 yaşındaki ünlü şarkıcı Özkan Uğur’dan sevenlerine kötü haber geldi. Seslendirdiği şarkılar kadar rol aldığı film ve dizilerle de hayranlarının kalbinde taht kuran ünlü isim geçtiğimiz zamanlarda iki kez yakalandığı ve yine iki kez yendiği kanser hastalığının yeniden nüks ettiğini duyurdu. MFÖ Grubunun solisti ünlü şarkıcı Özhan Uğur lenf kanseri rahatsızlığı yaşıyordu. Daha önce aynı hastalık sebebiyle 2013 ve 2020 yılında iki kez tedavi gören ve hastalığı yenmeye başaran Özkan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu hastalığının yeniden nüks ettiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı.

Akıllı İlaç Tedavisine Başlandı

Pek çok film ve dizide de rol alan ve şarkılarıyla da kitleleri etkileyen ve başarıdan başarıya koşan ünlü isim Özkan Uğur daha önce iki kez yendiği lenf kanseri hastalığına yeniden yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin yeniden eski hastalığına yakalandığını duyurması magazin basını ve müzik camiasında geniş şekilde yer aldı.

Kanseri İki Kez Yendi

İlk olarak 2013 yılında lenf kanserine yakalanan ve tedavisine başlanan Özkan Uğur, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşmuş ve kanseri yenmeyi başarmıştı. Ancak aradan geçen 7 sene sonunda aynı hastalığa yeniden yakalanmış ve lenf kanseri usta şarkıcıda nüks etmişti. Yeniden tedavi sürecine başlayan ünlü isim bir kez daha lenf kanserini yenmeyi başarmış ve sağlığına kavuşmuştu. Ancak ne yazık ki ünlü isim aradan iki yıl geçtikten sonra aynı hastalığa üçüncü kez yakalandı. Özkan Uğur hastalığı ikinci kez yendiğinde “Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı. 2. Kez karşılaştığım bu maştan da galip çıktım. Dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

29-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar