Esra Erol’da da Küfür Şoku!

Esra Erol’da da Küfür Şoku!
Atv'de hafta içi canlı olarak ekrana gelen Esra Erol’da Programında peş peşe iki günde talihsiz olaylar yaşandı. Önce koronavirüslü bir konuk ardından yayında küfür şoku yaşandı!

Atv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve canlı olarak yayınlanan başarılı kuşak programı Esra Erol’da programı son günlerde peş peşe talihsizlikler yaşıyor. Başarılı program bu hafta ikinci kez sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündeminde yer aldı. Geçtiğimiz gün canlı yayına katılan bir konuğun program sırasında sunucu Esra Erol’a koronavirüs hastası olduğunu söylemesi üzerine stüdyoda Esra Erol dahil bir an şok yaşamışlardı. Yaşanan bu gelişmenin ardından çok zaman geçmeden bu seferde dün yayınlanan bölümde yine programa katılan bir konuğun canlı yayın sırasında stüdyodan ayrılırken küfretmesi seyirciyi ve program ekibini şok etti. Peş peşe yaşanan bu talihsizlikler Esra Erol’da Programında neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. İşte dün yaşanan küfür olayının detayları!

Canlı yayında Küfür Şoku!

Atv’nin başarılı ve reytingi yüksek kuşak programı Esra Erol’da Programı içinde bulunduğumuz hafta peş peşe talihsizlikler yaşıyor. Canlı olarak yayınlanan programda geçtiğimiz gün yayına katılan bir konuk koronavirüs taşıyıcısı olduğunu ifade etmiş ve herkesi şok etmişti. Dün ise yine canlı yayında program konuğu olan kişi doğuma günler kala karısının eski sevgilisi ile kaçtığını iddia eden bir kişiyi programa konuk olarak alan Esra Erol konuğunu bir süre dinledikten sonra yayına ertesi gün devam edeceklerini söyleyerek konuğunu stüdyodan uğurladı. Konuğun stüdyodan ayrılırken mikrofonu açık unutulunca ekrandan kaybolunca ettiği küfür yayında duyuldu. Öfkeyle yerinden kalkan ve stüdyoyu terk eden konuğunun “s….. gidin Lan” ifadeleri izleyiciler tarafından duyuldu. Bu olay şok etkisi yaratırken sosyal gündem de olay bir anda gündem oldu.

Esra Erol’dan Açıklama!

Yayında yaşanan bu olaylar bir anda gözlerin programa çevrilmesine sebep oldu. Sunucu Esra Erol bir açıklama yaptı. Özellikle bir önceki gün konuğun koronavirüslü olması üzerine konuşan sunucu “benim yayına tek başına aldığım bir kararla devam etmiyorum. Bu kanalın aldığı bir karar. Biz bu yayınları sürdürürken bazı bilgiler doğrultusunda yayına devam ediyoruz. Bu şartlar altında denetim mekanizması oluşmuş durumda. Bu hanımefendi İstanbul konuklarındandı, ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara “hayır koronavirüslü tanıdım yok” şeklinde cevap verdi. Yayına çıktığında ben sadece koronayımı duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum. O kadar şey oldu, geldi güvenlikten geçti. Allahım yayılmış mıdır, kaç kişiye bulaşmıştır? Bunu düşünüyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Esra Erol ayrıca Haziran ayının 3. Haftasında sezon finali yapacaklarını da duyurdu.

06-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar