Esra Erol’dan flaş açıklama Tehdit edildim

Esra Erol’dan flaş açıklama Tehdit edildim
Hafta içi her gün sunduğu programla farklı hikayeleri ekrana taşıyan Esra Erol'un bu sefer kendisi haber konusu oldu. Ünlü sunucuyu bakın kimler tehdit ermiş?

Yaptığı programlarla televizyon dünyasında dikkat çeken sunucu Esra Erol’un yaptığı flaş açıklama herkesi şaşırttı. Canlı yayında tehdit edildiğini açıklayan ünlü sunucu kimleri kastetti? Hayranları Esra Erol’un tehdit edilmesine sebep olan olayı merak ediyor. Şimdi detaylar

Esra Erol’dan flaş açıklama Tehdit edildim

Hafta içi her gün Atv’de yaptığı Esra Erol’da programıyla birbirinden farklı hikayeleri ekrana taşıyan Esra Erol bu sefer kendisi haber konusu oldu. Atv'de hafta içi gündüz kuşağında ekrana gelen Esra Erol'un 15 Mart Pazartesi günkü yayınında ilginç bir gelişme yaşandı.

Tehdit ediliyorum

15 Mart günü Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programı Esra Erol’un sunumuyla başladı. Daha önce ortaya çıkardığı evlilik dolandırıcılığından sonra Esra Erol, 16 yıl önce işlenen cinayet olayını irdeledi. Programa katılan Halil İbrahim Bey, birkaç ay önce evlendiği Kibar Ünvar isimli kadının 85 bin lira parasını alıp kayıplara karıştığını söyledi. Ancak olayın gerçek boyutunu ortaya çıkaran Esra Erol, Kibar Hanım'ın eşinin 16 yıl önce şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiğini delilleriyle ortaya koydu. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Olayı ortaya çıkaran Esra Erol, Kibar Hanım ve çocukları tarafından tehdit edildi. Ünlü sunucu Esra Erol, canlı yayın sırasında olayı tüm detaylarıyla anlatarak aldığı tehditleri bir bir açıkladı. Şimdi herkes Kibar Hanım ve çocuklarının peşine düşen emniyet yetkililerinden gelecek habere odaklandı. Canlitv platformu olarak Esra Erol’a geçmiş olsun diyoruz.

Esra Erol Kimdir?

1982 İstanbul doğumlu sunucu aslen Sinopludur. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümü mezunudur. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sunan Esra Erol, birkaç kez Altın Kelebek Ödülüne layık görülerek en iyi sunucu ödülünü kazandı. İzdivaç programlarıyla sunuculuk kariyerine başlayan Esra Erol, birçok filmde de görev yaptı. Sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile yüzlerce kadına danışmanlık hizmeti veren Esra Erol iki çocuk annesidir.

Sunduğu programlar :

Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003

Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007

Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007

Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008

Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014

Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017

Rol aldığı yapımlar:

Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004

Başkan (TV Filmi) 2005

Tuzak - TV Dizisi 2005

Kanal-İ-Zasyon - Sinema Filmi 2009

Kamerayla İzdivaç - Sinema Filmi 2010

16-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar