Final yapacağı söylenen Menajerimi Ara hayranlarına güzel haber

Final yapacağı söylenen Menajerimi Ara hayranlarına güzel haber
nümüzdeki sezon devam etmeyeceği söylenen Menajerimi Ara hayranları üzülmüştü. Ancak haber asılsız çıktı ve dizi severler derin bir nefes aldı.

Uyarlama dizilerinden olan Menajerimi Ara Pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Final yapacağı söylenerek hayranlarını üzen diziden güzel haber geldi. Sevilen dizinin önümüzdeki sezon ekranlarda olmayacağı ve birkaç bölüm sonra final yapacağı iddia edilmişti. Asılsız çıkan iddiayla sevinen hayranları Menajerimi Ara son bölümde yaşananları merak ediyor. Şimdi detaylar

Final yapacağı söylenen Menajerimi Ara hayranlarına güzel haber

Star Tv’nin iddialı yapımlarından olan uyarlama dizisi Menajerimi Ara 14 Mart Pazar akşamı 29. Bölümüyle yayınlandı. Yayından hemen sonra sosyal medyaya dizinin düşük reyting nedeniyle önümüzdeki sezon yayınlanmayacağı iddiası damga vurdu. Başrollerini Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman’ın paylaştığı Menajerimi Ara dizisi yetkilileri iddiayı yalanlayarak dizi için final kararı almadıklarını belirtti. Final yapacağına dair iddialarla üzülen Menajerimi Ara hayranları derin bir nefes alırken Star TV ve Ay Yapım yetkilileri de alınmış bir karar olmadıklarını deklare etti. Rakip firmalar tarafından uydurulduğu düşünülen haberlerin aksine, Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları yoluna devam edecek. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk etmeye devam eden Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Özge Borak dâhil olmuştu.

Dengeler bir kez daha değişecek

Güzel oyuncu Özge Borak, 21 Mart Pazar akşamı Star Tv’de yayınlanacak Menajerimi Ara dizisinin 30’uncu bölümüyle birlikte kadroya dâhil oldu. Başarılı oyuncu ‘Ceyda’ karakteriyle dizide dengelerin bir kez daha değişmesine sağlayacak. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun görev yaptığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında! Keyifli seyirler.

Menajerimi Ara 29. Bölümde neler yaşandı?

Yeni bir proje için deneme çekimlerine giden Dicle ve Barış, aynı rol için Ömer’in de orada olduğunu görünce şok geçirirler. Barış’ı sinirlendiren bu durum Dicle’yi zor durumda bırakır. EGO Ajansta ise Çınar, oyuncusu Sedef Avcı’yı yeni bir film projesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Komedyenlik sevdasına düşmüş Sedef’i bu proje için ikna etmek hiç de kolay değildir. Dicle, moral vermek için Barış’ı görmeye gider ancak annesi Ayla’dan hiç beklemediği bir tepki alır. Feris ve Serkan ilişkisinde sürpriz bir gelişme yaşanırken Dicle’nin yaptığı hamle Kıraç’ı şaşırtır. Gizli saklı olan bütün sırların ortaya dökülmesi ise ajanstaki bütün taşları yerinden oynatmaya yetmiştir.

16-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar