Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm izle!

Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm izle!
Evlilik Hakkında Her Şey 13. bölüm izle! 21 Aralık Salı akşamı 13. yeni bölümüyle yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izle!

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrolleri paylaştığı Evlilik Hakkında Her Şey 13. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarına geliyor. Romantik melodram dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Salı akşamları reytinglere damga vurmaya devam ediyor. Fox Tv’nin sevilen yapımlarından biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, aile içi olaylarına, boşanmalara ve kadın erkek ilişkilerini sorguluyor. Med Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey’in 13. Son bölümde büroda yapılan kutlamaya gelen sürpriz ziyaretçilerin Azra'dan istedikleri ne? Azra, kariyerindeki en zor davadan sıyrılabilecek mi? Güneş ve Yalın evlilik hazırlıklarına devam ederken onları ayırmak isteyen Nursen ve Zafer usta işi bir plan yapar. Çolpan'la tanışan Ural’ın Sanem'le ilişkisi devam edecek mi? Ural'ın Sanem'e hayatının en büyük sürprizini yaptığı Evlilik Hakkında Her Şey 13. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm izle!

Med Yapım’ın Fox Tv için hazırladığı uyarlama dizi Evlilik Hakkında Her Şey salı akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Aile içi olayları, boşanmaları ve kadın erkek ilişkilerini sorgulayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrolleri paylaşıyor. 21 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey 13. Yeni bölümde Melisa davasından sonra büroda kutlama yapılır. Büroya gelen sürpriz ziyaretçiler tarafından zorlanan Azra, kariyerindeki bu en zor davayı kabul edecek mi? Diğer yandan evlenmeye hazırlanan Güneş ve Yalın, bunu onaylamayan Nursen ve Zafer’in kirli planıyla karşılaşır. Yaptıkları plan geri tepen Nursen ve Zafer nasıl tepki verecek?

Ural’dan Sanem’e büyük sürpriz!

Nursen ve Zafer’in hayatlarını değiştiren olaydan sonra Ural'ın Sanem'le olan ilişkileri artık yeni bir döneme girmiştir. Ural, Sanem'e hayatının en büyük sürprizini yaparken Sanem'in büyük bir korkuya kapılmasına sebep olan olay ne? Bu arada kayınpederi Faruk'un ölmek üzere olduğunu öğrenen Sergen, Faruk'un sırrını saklamak için uğraşırken Azra'ya yakalanır. Azra ve Sergen için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı Evlilik Hakkında Her Şey 13. Bölüm21 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

21-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar