Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Çekiminden Yeni Pozlar

Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Çekiminden Yeni Pozlar
FOX TV’de yeni başlayacak seyirci karşısına çıkacak olan Evlilik Hakkında Her şey Dizisi çekiminden yeni kareler yayınlandı.

FOX TV ekranlarında yeni sezonda Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizi ile kısa süre sonra seyircisi tanışacak. Fox TV’de yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizinin çok güçlü bir oyuncu kadrosu kuruldu. Dört kadının hayatlarına yönelik önemli olayların yaşanacağı bir hikâye seyirci karşısına çıkarılacak.

The Split dizisinden uyarlanan Fox TV’nin yeni sezonda ki iddialı yapımında dizi ekibi bir araya gelerek çekimlere başlandı. Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi de Yusuf Pirhasan yönetmen koltuğuna oturdu. Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ Evlilik Hakkında Her Şey dizinin senaryosunu kaleme alıyor. MF Yapım imzalı FOX TV'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey güçlü bir oyuncu kadrosu ile ekranlarda yerini alacak.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için bir araya geldi.

FOX TV’de ekranlara gelecek olan dizi şimdiden konusuyla büyük merak uyandıran ve çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin setinde mutlu bir aile tablosu oluşmaya başladı. Fotoğrafa yansıyan mutlulukları diziye de yansıyacağı anlaşılıyor. Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin setinden gelen fotoğraflar ile oyuncuların kısa sürede kaynaştıklarını gösteriyor. Dört önemli başarılı kadın oyuncuyu bir araya getiren dizinin güçlü bir hikayesi var.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin hikayesi şöyle;

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle FOX TV’de seyircisi için yeni bir hikaye ile ekranlara gelecek…

 

28-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar