Son Yaz Dizi Çekiminden İlk Kare Paylaşıldı

Son Yaz Dizi Çekiminden İlk Kare Paylaşıldı
Fox TV'nin sevilen dizilerinden Son Yaz'ın ikinci sezon çekimleri başladı. Son Yaz 2. sezonda seyirci karşısına çıkacak olan Birce Akalay da ilk çekim gününde yer aldı.

Fox TV'nin ilk sezonuyla oldukça iyi bir çıkışa imza atan dizisi Son Yaz 2. sezonu için artık geri sayım başladı. Mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Son Yaz 2. sezon çekimleri başladı. 

Son Yaz dizisinin Mayıs ayında sezon finaline girmesi ile birlikte, Yaz aylarında Leyla ile Mecnun'un çekimlerinde yer alan Ali Atay da Son Yaz'ın 2. Sezon çekimlerine katılarak sette yer aldı.

Son Yaz dizisine yeni katılan güzel oyuncu ve hikâyenin gidişatını etkileyecek bir karakteri canlandıracak olan Birce Akalay da 2. sezon çekimlerinde yer aldı. Son Yaz dizisinden Birce Akalay ile ilk kare de sosyal medyada paylaşıldı.  Son Yaz Dizisinin senaristlerinden Cem Görgeç ilk set günün fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak çekimlerinde başladığını duyurmuş oldu...

Dizinin Sezon Finalinde Neler Oldu

Gökhan'ın, Selçuk Taşkın'ı kaçırma amacı farklıdır. Akgün ve babası ile yüzleşerek geçmişten gelen bir aile sırrını ifşa etmek istemektedir. Fakat planları, Akgün ve Selçuk Taşkın yüzleşemeden bozulur.

Selim ve Canan, Yağmur'un kaçırılması sonrası oturup ilişkileri üzerine konuşurlar. Selim Kara Çeşme'ye döndüğünden beri Kara ailesinin başına gelmeyen kalmamıştır. Canan, ilişkisi ile ilgili radikal kararlar almanın arifesindedir. Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün'ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır.

Dizinin 2. Sezonu Ne Zaman Başlayacak

Son Yaz, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçti. İzleyici tarafından merakla  yeni sezonu araştırılan diziler arasında Son Yaz yerini aldı. Son Yaz'ın yeni sezonuna Eylül ayının ikinci haftası başlaması bekleniyor. Yeni sezon ve hikayede olacak değişiklikler izleyicisi tarafından gün sayılmaya devam ediyor. Yeni Sezon da izleyelenleri neler bekleyecek?

Cuma akşamları ekrana gelen Son Yaz dizisine Birce Akalay, Onur Bay ve Yılmaz Bayraktar dahil olmuştu. Dizinin kadrosuna son olarak Menajeri Ara dizisindeki Beren karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Yaprak Medine'nin dahil olduğu iddia edildi. Eylül ayının 2. Haftasından itibaren Son Yaz Fox TV’de sevenlerinin karşısında olacak.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar