Koronayı atlatan Mahsun Kırmızıgül neyi tavsiye etti?

Koronayı atlatan Mahsun Kırmızıgül neyi tavsiye etti?
Ailesi ile birlikte ABD'ye seyahat etmeye hazırlanan ancak koronaya yakalanan Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin'den sevindirici haber geldi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül ve kızı geçen hafta koronaya yakalanmıştı. Karantinaya alınan ve ölümcül hastalığı hafif atlatan Mahsun Kırmızıgül'den sevindiren bir paylaşım geldi. Ünlü yönetmen, yaptığı paylaşımda neyi tavsiye etti?. Şimdi detaylar

Koronayı atlatan Mahsun Kırmızıgül neyi tavsiye etti?

Ailesi ile birlikte ABD'ye seyahat etmeye hazırlanan ancak yaptırdığı PCR testi soncu pozitif çıkan Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin, hayatlarının şokunu yaşamış ve evde karantinaya alınmıştı. Yurt dışına çıkış işlemleri sırasında testleri pozitif çıkan baba kız, koronayı hafif atlattı. Şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül Amerika’ya kızı Lavin’i okula yazdırmak için eşi Ece Binay ile birlikte yapacakları seyahatini ertelemişti.

Mahsun Kırmızıgül'den 'aşı' tavsiyesi

Ailesi ile birlikte ABD'ye seyahat etmeye hazırlanan ancak koronavirüs süreci nedeniyle geri dönen Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin, karantinaya alınmıştı. Koronavirüsü hafif geçirdiğini dile getiren Mahsun Kırmızın yaptığı paylaşımla "aşı" tavsiyesinde bulundu. Koronavirüs'e yakalanan ve daha önceden yaptırdığı 2 doz aşı sayesinde hastalığı hafif geçirdiğini paylaşan Kırmızıgül, "Aşı önemli" dedi. 

Sonuçlarımız negatif çıktı

Ünlü yapımcı, sağlık durumlarını merak eden hayranları için kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda mühim bir tavsiyede bulundu: "Maalesef ben ve 5 yaşındaki kızım Corona olduk. 2 doz Biontech aşısı olmasaydım inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Ama o aşı sayesinde Korona'yı ayakta atlattım. Kızımla testimizin sonuçları negatif çıktı. Arayan soran tüm dostlara teşekkür ederim. Aşılanmak önemli."

Eleştirisiyle dikkat çekmişti

Mahsun Kırmızıgül, Amerika'ya seyahatinden önce bir paylaşım yapmış ve eleştiride bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümüyle birlikte artan aşı tartışmalarına katılan Kırmızıgül, sürecin başından beri süregelen aşı tartışmalarına katılmış ve Sağlık Bakanlığı'nı eleştirmişti. Yakın dostu Alişan'a başsağlığı dilediği paylaşımda Mahsun Kırmızıgül, dikkat çeken yorumunda şöyle yazmıştı: "Bu ülkenin yönetimi aşıları erken alabilseydi binlerce insanı kaybetmeyecektik. Sevgili Alişan’nın kardeşi Selçuk Tektaş da aşılansaydı belki ölmeyecekti, çocukları ise yetim kalmayacaktı. Türk bilim insanlarının bulduğu aşıyı almak için önemli ülkeler anında sıraya girdiler. Aşıları aldılar ve ölümleri büyük ölçüde önlediler Ama biz o hayat kurtaran, etkili olan Biontech aşılarını almadık, ve o aşıları en geç alan ülkelerden olduk. Yazık çok yazık."

28-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar