Evlilik Hakkında Her Şey Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Fox Tv'nin sevilen dizisinden kötü haber geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ile ekranda yerini alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekranlara bir süre ara verdi.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, neden yok sorusunun cevabı merak ediliyor. Her Salı günü izleyicisi ile buluşan dizinin yayında olmayacağı bilgisi paylaşıldı. Fox Tv tarafından bilgisi paylaşılan dizinin neden yayında olmadığı merak ediliyor.

Sevilen Dizi Neden Yayınlanmıyor?

MF yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde ekranlarda yerini almıştı. Dizinin yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu ve senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un kaleme aldığı Türk yapımı dram ve polisiye türündeki televizyon dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda yerini alıyorken bu hafta neden olmayacağı izleyenler tarafından araştırılıyor.

Yeni sezonun beğenilen dizişinin Başrollerinde ise Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya ve Gökçe Bahadır gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 11. Bölümden itibaren ekranda yer almayan dizinin heyecanla beklenen yeni bölümü ne zaman? Dizi neden bu hafta ara verdi? İşte detaylar…

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır’ın başrolde olduğu ve rol arkadaşları Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin yer aldığı FOX TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman? MF Yapım imzalı Evlilik hakkında her şey dizisi Fox Tv’nin yayınladığı duyuruda, dizisinin önümüzdeki hafta ekranlarda olmayacağı bilgisi izleyenleri için paylaşıldı.

Covid-19 Nedeni İle Bir Haftalık Ara

Sevilen dizi için FOX TV yaptığı açıklama ise; “Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid-19 vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!” ifadelerine yer verdi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Setinde Alarm

Fox Tv’nin yayınladığı duyuru sonrasında ise dizi setinde kimin koranovirüse yakalandığı merak edilenler arasına girdi.

Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır’ın koronovirüs’e yakalandığı ortaya çıktı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sergilediği performans ile dillerden düşmeyen oyuncunun haberi sevenlerini de üzdü.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son olarak Altın Kelebek Ödül Töreni’ne sevgilisi Emir Ersoy ile katılmıştı.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar