Survivor All Star 2022 Ünlüler ve Gönüllüler Tam Kadro

Survivor All Star 2022 Ünlüler ve Gönüllüler Tam Kadro
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2022 sezonunun yarışmacıları belli oldu. All Star formatında olacak yarışmaya daha önce yarışan başarılı isimler dahil edildi.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır izleyici ile buluşan fenomen yarışma programı Survivor, 2022 sezonunda yine seyirciye doyumsuz bir heyecan, gerilim ve rekabet seyrettirecek bölümlerle ekranda olacak. Kanalın reyting rekorları kıran ve yayınlandığı günlerde dizilerle rekabet içinde yer alan Survivor bu sezon, Survivor All Star konseptiyle ekranda olacak. Geçtiğimiz sezonlarda Survivor kadrosunda yer almış ve yarışmada ses getirmiş, başarılı olmuş ve seyirci tarafından çok sevilmiş yarışmacılardan oluşan ünlüler ve gönüllüler kadrosuyla yeniden ekranda olacak. Tv 8 önümüzdeki aylarda özelikle rekabetçi ve hırslı yarışmacıların bir araya getirildiği 2022 sezonuyla seyirciye adeta nefessiz bir yarışma seyrettirecek. Yarışmanın yeni sezon yarışmacıları Tv 8’in sahibi ve aynı zamanda programın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Survivor 2022 Ünlüler Kadrosu

Tv 8 ekranlarında 2022 yılında ekrana gelecek olan ve kanalın en çok seyredilen yapımlarından olan Survivor bu sezon Survivor All Star formatıyla ekrana geliyor. Yarışmada daha önceki sezonlarda yarışmış ve başarılı olmuş ünlülerden 2022 All Star’a katılacak yarışmacılar açıklandı. Yarışmanın ünlüler kadrosunda yer alacak isimler, Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Naghan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz bulunuyor.

Survivor 2022 Gönüllüler Kadrosu

Ünlü isim Acun Ilıcalı’nın açıkladığı ve heyecanla beklenen Survivor 2022 All Star yarışmasının gönüllüler kadrosunda yine geçtiğimiz senelerde yarışmada yer almış ve başarılı sonuçlar alarak ses getirmiş isimler yer alıyor. Bu sezonun Survivor’un da yer alacak gönüllüler arasında; Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı bulunuyor. Hem performans anlamında hem de seyircinin sevdiği isimler arasında yer alanların tercih edildiği isimlerden bazıları ise yarışmada yaşadıkları aşklarla gündemde kalmıştı. Bunlardan özellikle Barış Murat yağcı ve Nisa Bölükbaşı yarışma sonrası da aşklarına devam etmişler ve daha sonra ise ayrılık gelmişti.

Yarışmanın yeni yılla birlikte MasterChef Türkiye’nin sona ermesiyle başlaması planlanıyor.

13-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar