Kardeşlerim Melisa Neden Yok? Damlasu İkizoğlu Diziden Ayrıldı mı?

Kardeşlerim Melisa Neden Yok? Damlasu İkizoğlu Diziden Ayrıldı mı?
Atv ekranlarında seyircisi ile buluşan ve sevilen dizide oyuncunun yer almayışı soru işareti oluşturdu. Ünlü oyuncu dizide neden yok geri dönecek mi?

ATV ekranlarında her hafta Cumartesi akşamları seyircisi ile buluşan kardeşlerim dizisinde Melisa neden yok? Ünlü oyuncunun dizide neden yer almadığı merak ediliyor. Dizide Melisa Atakul’a hayat veren Damlasu İkizoğlu kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde yer alan Damlasu İkizoğlu’nun ayrılık haberi seyircisini şok etti. Yayınlanan son bölümde yer almayan Melisa karakteri izleyenler tarafından merak edildi. Kardeşlerim dizisinde rol alan Melisa’nın son bölümde görünmeyişi izleyenleri merak ettirdi. Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim dizisine geri dönecek mi?

Melisa Neden Yok ?

Cumartesi akşamları en çok izlenen dizileri arasında yer alan başarılı dizi güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesi ile çok beğenilmişti. Oyuncunun dizide olmayışı ise seyirciye şok etkisi yarattı. En çok arananlarda melisa neden yok diziye geri dönecek mi gibi soruları merak eden izleyici kitlesi oluştu. Yayınlanan bir önceki bölümde sevgilisi Kadir'e çarparak ölümüne sebep olan Melisa’nın bir daha dizide görünmemesi izleyenler tarafından büyük merak uyandırdı. Dizinin izleyici kitlesi ise Kardeşlerim dizisinde rol alan Melisa ayrıldı mı sorusunun yanıtını arıyor.

Damlasu İkizoğlu Diziden Ayrıldı mı?

NGM Media yapımı ile ekrana gelen, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu ve senaryoyu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide sevilen oyuncular arasında yerini alan Melisa karakteri diziye veda etti. Genç oyuncu Damlasu İkizoğlu’un canlandırdığı Melisa karakteri yayınlanan son iki bölümde ekranda görünmedi ve İlerleyen bölümlerde de Melisa'nın dizide yer almayacağı öğrenildi.

Damlasu Diziden Neden Ayrıldı ?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim de rol alan Damlasu İkizoğlu’nun senaryo gereği diziden ayrıldığı öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Yeni Bir Projeyle mi Anlaştı?

Ünlü oyuncu Damlasu İkizoğlu ınstagram hesabından yaptığı açıklama ile diziden ayrılışı için çıkan haberleri doğruladı. Ünlü oyuncu için sosyal medya platformlarında gündeme gelen bir diğer iddiaya göre ise Damlasu İkizoğlu’nun başka bir dizide başrol oynayacak olması. Genç oyuncunun İkizoğlu’nun hangi dizinin başrolünde yer alacağı ise henüz açıklanmadı.

 

13-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar