“Evrim Akın İle Ev Gezmesi” başladı

“Evrim Akın İle Ev Gezmesi” başladı
Evrim Akın: “Hiçbir kurgu yok programda. Ben bile gittiğimiz evlerde ünlülerin yüzünü seyirciyle birlikte aynı anda görüyorum."

Evrim Akın ilk programında ünlü Türk Sanat Müziği Sanatçısı Safiye Soyman’ın Bodrum’daki evine misafir oluyor. Burada izleyicilerin merak ettiği her konuda samimi açıklamalar ile Soyman yine her zamanki doğallığında. Oğlu ile ilgili konuşurken zorlanan ve duygulanan Safiye Soyman her şeye rağmen ayakta kalmasını becerebilen ve dik durabilen güçlü bir sanatçı. Programda neşeli tavırlarıyla halkın gönlünü fetheden Soyman’ın eşi Faik Öztürk görünmüyor.

“Evrim Akın İle Ev Gezmesi” başladı

Kanal D Pazar günlerinde de iddiasını sürdürmek adına yeni bir programa başlıyor. Evrim Akın ile Ev Gezmesi programı 6 Ağustos Pazar saat 13.00’de izleyicileri ile buluşuyor. Aynı format yine Kanal D ‘de 2016 yılında Gizem Hatipoğlu ile devam etmiş ve oldukça ilgi görmüştü. Renkli kişiliği ve neşeli sunuculuğı ile ünlü oyuncu Evrim Akın’ın da bu programda başarılı olması bekleniyor.

Türk izleyicisinin sevdiği ünlüleri tercih ediyoruz

Yeni başlayacak programı ile konuşan Evrim Akın programıyla ilgili duygularıyla ilgili olarak “Ünlülerle birlikte ekranda olmak ve eğlenmek çok keyifli. İlk bölümden itibaren izleyicilerimizi güldürmek nihai amacımız.” dedi. Programda izleyenleri nasıl bir program beklediğini “Öncelikle sürpriz isimler izleyecekler. Bu zamana kadar evini değiştirenler, evlenenler, aramıza yeni katılan ünlüler olacak. Gülme ve eğlenme garantisi veriyoruz.” diyerek ifade etti.  Gezmelerdeki evlerde nelere dikkat ettiğine değinen Evrim Akın:” Genelde Türk izleyicisinin sevdiği ünlüleri tercih ediyoruz. Eğlenceli olmaları tabii daha da güzellik katıyor programa.” dedi. Çekimlerin kurgusal mı yoksa doğal akışında mı gerçekleştiğine de değinen güzel oyuncu “Hiçbir kurgu yok programda. Ben bile gittiğimiz evlerde ünlülerin yüzünü seyirciyle birlikte aynı anda görüyorum. Arabada oturup bekliyorum ve ünlümüz hazır dendiğinde konuğumuzla bir araya geliyorum. Ondan sonra kayıt başlıyor. Her şey kendi doğallığında gelişiyor. Zaten bence eğlenceli ve keyifli olmasının sebebi bu.” şeklinde konuştu.

Samimiyetimizi hissediyorlar

Enerjisiyle ilgili olarakta “Sanırım işime âşığım, oyunculuk kadar sunuculuktan da keyif aldığım için sanırım böyle... Yoksa ben de evde pijamalarıyla oturan bir insanım. Ünlülerle kimyam uyuşunca böyle bir enerji ortaya çıktı.” diyen Akın ünlülerin kendisine niye hep evet dediğiyle de alakalı olarak “Sanırım o doğallığı seviyorlar, samimiyetimizi hissediyorlar. Bu yüzden sağ olsunlar bizi kimse kırmıyor ve evlerine misafir ediyor.” şeklinde konuştu.

06-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler