Exatlon Cup 2019 nasıl bir program, Tv8'de ne zaman başlayacak?

Exatlon Cup 2019 nasıl bir program, Tv8'de ne zaman başlayacak?
Acun Ilıcalı'nın takım kadrosunu açıkladığı Exatlon Cup 2019 nasıl bir program, Tv8'de ne zaman başlayacak? soruları en çok merak edilen konular arasında.

Büyük oranda fiziksel güç ve yetenek gerektiren Exatlon Cup 2019 yarışmasında başlarken yarışmada bir Türk takım da yer alıyor. Survivor yarışmasını Türkiye'ye uyarlayan ve çok beğenilen işlere imza atan Acun Ilıcalı, bu kez de Meksika'da izlenme rekorları kıran Exatlon Cup 2019 yarışmasıyla Türkiye'de de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Acun Ilıcalı Global şirketi olarak Exatlon Cup yarışması birçok ülkede yapılıyordu. Türkiye'de Survivor yarışmasının devam etmesi beklenirken Acun Ilıcalı sürpriz bir şekilde Exatlon Cup 2019'da Türk takımında olacağını açıkladı.

Exatlon Cup 2019'da Türkiye'yi kimler temsil ediyor?

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki "Dominik'te 4 ülkenin yarışacağı Exatlon Cup'a katılacak Türk takımının kadrosu yola çıktı. Gönülden başarılar diliyoruz" şeklindeki sözleriyle yarışmacıları açıkladı. Exatlon Cup 2019'da Türkiye'yi temsil edecek takımdaki isimler; Emre Durak, Yusuf Karakaya, Melisa Emirbayer, Seda Ocak, Yiğit Dikmen, Okay Köksal, Sema Aydemir ve Damla Can.

Exatlon Cup 2019 nasıl bir program?

Meksika'da izlenme rekorları kıran Exatlon Cup 2019, Romanya, Meksika, Kolombiya ve Türkiye olmak üzere dört ülkenin temsilcilerinin yarışacağı bir program olacak. Yarışmacıların hem fiziksel hem mental olarak efor sarfedeceği yarışmada, milli sporcular ve spora ilgili veya spora ve fiziksel aktiviteye yatkın kişiler yer alıyor. Bu nedenle yarışmaya olimpiyat sporcuları, futbolcular  ya da spor yeteneği güçlü olan kişiler katılıyor ve bu kişiler tanınmış ünlü sporculardan oluşuyor. Format gereği yarışmacıların, hız, çeviklik ve güç özelliklerinin ön planda olması bekleniyor. Dominik'te heyecan ve mücadele dolu yarışmalarla izleyiciyi ekrana bağlayacak, Exatlon Cup 2019'un ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı hakkında bilgi verilmedi. Yarışmanın Tv8'de yayınlanması bekleniyor.

Diğer ülkelerin takımlarında kimler var?

Romanya: Cristian Coneliu Pulhac, Gabriel Nedelcu, Cristina Constantinescu, Larisa Elena Vasile, Sorin Iulian Pitea, Onut Stefan Floroaica, Iuliana Aradi, Madalina Georgeta Predo

Kolombiya: Betto Urrego, Dumar Roa Rıuz, Valentina Ortiz, Naty Gıraldog, Juan Jose Trujıllo, Jonatan Sena Martinez, Veronica Gutierrez, Isabel Orozco

Meksika: Melisa Ramos, Mati Alvarez, Heliud Pulido, Haber Gallegos, Parejita Lopez, Marysol Cortes, Stephania Gomez, David Juarez, Eugenio Martell, Fenando Casanova.

27-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar