Exxen'in yeni dizisine Murat Aygen, Ceyda Düvenci ve Serra Pirinç dahil oldu!

Exxen'in yeni dizisine Murat Aygen, Ceyda Düvenci ve Serra Pirinç dahil oldu!
Önümüzdeki aylarda Exxen'de başlamas beklenen Öğrenci Evi dizisine Murat Aygen, Ceyda Düvenci ve Serra Pirinç dahil oldu.

TIMS & B Productions tarafından Acun Ilıcalı'nın yeni dijital yayın platformu Exxen için hazırlanan Öğrenci Evi dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Hazırlıkları tüm hızıyla süren Öğrenci Evi dizisine katılan son isimler Murat Aygen, Ceyda Düvenci ve Serra Pirinç oldu. 

Öğrenci Evi dizisine 3 önemli isim

Exxen, önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlayacak. Merakla beklenen dijital yayın platformunda ilk yayınlanacak yapımlardan biri Öğrenci Evi dizisi olacak. Genç kitleye yönelik bir gençlik dizisi olan Öğrenci Evi'ne daha önce Bertan Aslani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu gibi isimleri katılacağı kesinleşmişti. Bu isimlere Ceyda Düvenci, Murat Aygen ve Serra Pirinç de katıldı. 

Öğrenci Evi dizisinin konusu ne?

Öğrenci Evi dizisiyle ilgili pek çok detay merak ediliyor. Dizinin konusuyla ilgili kesin bir açıklama yapılmasa da bir grup öğrencinin, öğrencilik hayatını konu alması bekleniyor. Kamera arkasında yer alacak ekip de henüz basınla paylaşılmadı. Öğrenci Evi dizisinin Şubat ya da Mart ayları içerisinde Exxen'de yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Murat Aygen kimdir?

Murat Aygen, 29 Ekim 1971, Diyarbakır doğumlu dizi, film ve tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Murat Aygen, 2008 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. En bilindik rolü ise Medcezir dizisinde Faruk Beylice'dir. Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol almıştır.

Ceyda Düvenci kimdir?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977, Bursa doğumlu dizi, film oyuncusu ve sunucudur. Ceyda Düvenci, doksanlı yılların ortasından bu yana oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. En bilindik rolleri Her Şey Çok Güzel Olacak filmindeki Ayla, Dikkat Bebek Var dizisindeki Yasemin, Binbir Gece dizisindeki Bennu ve Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Elif karakterleridir. Son yıllarda Maral, Babam ve Ailesi ve 8. Gün gibi dizilerde boy gösterdi.

Serra Pirinç kimdir?

Aleyna Serra Pirinç, 19 Haziran 1997, İstanbul doğumlu dizi oyuncusudur. İlk rol aldığı yapım olan Bizim Hikaye dizisinde Müjde karakterine can verdi. Sonrasında ise Vuslat dizisinde rol almıştır. Son rol aldığı dizi ise Mucize Doktor dizisidir.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar