Survivor 2021’in Üç Yarışmacısı Belli Oldu!

Survivor 2021’in Üç Yarışmacısı Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve 2021 sezonu için hazırlıkların başladığı başarılı yarışma programı Survivor’un yarışmacıları bir bir belli olmaya başladı!

Tv 8’in efsane haline gelen yarışma programı Survivor yeni sezonun hazırlıklarını başlatmış durumda. Survivor 2021 adıyla Tv 8 ekranlarında yayınlanacak yarışmanın yayın tarihi tam olarak belli olmasa da yeni yılın ilk aylarıyla birlikte ekranda olması bekleniyor. Hazırlıklarına başlanan ve ilk yarışmacı adayı olan Cemal Hünal’ın Acun Ilıcalı tarafından tanıtılmasıyla birlikte yarışmada yarışacakların adları da bir bir belli olmaya başladı. Henüz tam olarak kadrolar kurulmasa da ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekrana gelmesi beklenen yarışmada şimdilik 3 ünlü isim belli oldu. Ancak bu isimlerin tamamının ve gönüllülerin belli olduğu ancak zamanla açıklanacağı iddia ediliyor. İlk olarak Cemal Hünal’ın açıklandığı efsane yarışma programı Survivor 2021 için iki isim daha netleşmiş durumda. Heyecanla beklenen yarışma daha şimdiden reytinglerde yine zirvede olacağının sinyallerini veriyor.

Survivor 2021 Belli Olan Yarışmacılar Kimler?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık bir klasik haline gelen Survivor yarışması bu senede iddialı geliyor. Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve hazırlanan program yine Dominik Cumhuriyeti’nde çekilirken yarışmanın adayları da bir bir belirlenmeye başladı. İlk isim olarak Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Cemal Hünal’e ek olarak iki isim daha belirlenmiş durumda.

Özge Çelik: Survivor 2021’in belli olan bir diğer yarışmacısı güzel oyuncu Özge Çelik olarak belirlendi. Son dönemde magazin ve soysal medyada fazlasıyla yer alan Özge Çelik son olarak “mini etek giyen kızlarla benim kültürüm aynı olamaz” açıklamasıyla dikkat çekmişti. Başarılı oyuncunun Ünlüler takımında yer alacağı açıklandı.

Batuhan Karacakaya: Survivor 2021’nin belli olan ancak henüz resmi olarak açıklanmayan bir diğer yarışmacısının ise bir zamanlar ekranlarda fırtınalar estiren Aşk-ı Memnu dizisinin küçük oyuncusu Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu belirtildi. Genç oyuncu Aşk-ı Memnu’dan sonra Bıçak Sırtı ve Diriliş Ertuğrul adlı yapımlarda da rol almıştı. Batuhan Karacakaya son açıklamasında “hissediyorum güzel şeyler olacak” paylaşımında bulundu.

Diğer Yarışmacılar Kim?

Tv 8 ekranlarının heyecanla beklenen yarışması Survivor 2021 yeni yılın ilk haftalarında ekrana gelmesi beklenirken belli olan yarışmacılara ek olarak net olmayan ve iddia aşamasında olan yarışmacılarda bulunuyor. Bunlar arasında özellikle dikkat çeken isim ise Okan Kurt. Okan Kurt’u Acun Ilıcalı’nın yarışmada görmek istediği ancak Kurt’un kararını henüz vermediği belirtildi. Ayrıca yarışmada olacağı iddia edilen diğer isimler ise Turabi Çamkıran, Hikmet Tuğsuz ve Celal Sarıgül. Bakalım bu isimler netlik kazanacak mı ve başka hangi isimler yarışmada yer alacak?

08-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar