Beyaz Tv’de tehdit edilen Hande Sümertaş ile ilgili açıklama geldi

Beyaz Tv’de tehdit edilen Hande Sümertaş ile ilgili açıklama geldi
Eski spor adamı ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, Hande Sümertaş’ı neden tehdit etmişti? Yayıncı kuruluş, çalışanını kendini tehdit eden Çakar’a nasıl meydan okudu?

Son günlerin tartışmalı ismi Ahmet Çakar’ın beyaz Tv ekranlarında tehdit ettiği Hande Sümertaş ile ilgili açıklama yapıldı. Eski spor adamı ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, Hande Sümertaş’ı neden tehdit etmişti? Yayıncı kuruluş, çalışanını kendini tehdit eden Çakar’a nasıl meydan okudu? İşte o haberler

Beyaz Tv’de tehdit edilen Hande Sümertaş ile ilgili açıklama geldi

Skandalların adamı Ahmet Çakar yeni bir tartışmaya yol açtı. Beyaz Tv’de canlı yayınlanan beyaz Futbol programında BeIN SPORTS Medya Hakları Direktörü Hande Sümertaş'ı şu cümlelerle tehdit etti. “Tosun kızım benim, güzel kızım benim. Etine dolgun bir kadınsın, 40'lı yaşlarındasın. Yıllar önce, çok enteresan bir Paris gecesinde benim bildiğim senin yaşadıklarını söylediğimde bana kızdın."

Hızını alamayan Çakar, bu sözlerden sonra Hande Sümertaş’ı şu sözlerle tehdit etti: "BeinSports'ta saçının başının oynadığını görürsem beni üzersin, ben de seni üzerim"

Sosyal medya çıldırdı

Ahmet Çakar'ın bu sözleri, sosyal medyada bomba etkisi yaptı. Çok sayıda izleyici Ahmet Çakar’ı kınayan eleştirilerde bulundu. Benzer bir durum aylar önce de Rasim Ozan Kütahyalı'nın başına gelmişti. Kısaca ROK diye bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara hakaret etmiş ve yoğun tepkilerden sonra uzun bir süre ekrandan uzak kalmıştı.Şimdi gözler Beyaz Tv yöneticilerine çevrildi. Ahmet Çakar'ın bundan sonra ekrana çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Bir tepki de yayıncı kuruluştan geldi

Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar’ın tehdit ve hakaret ettiği Hande Sümertaş’a destek mesajları çığ gibi büyürken bir tepki de Sümertaş’ın çalıştığı yayıncı kuruluştan geldi. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Beinsports bir açıklama yaparak olayı kınadı: “Çalışanlarımızdan Sayın Hande Sümertaş'ı hedef alan ve bir süre önce sosyal medya üzerinden başlayıp dün gece Beyaz Futbol programı yorumcusu Ahmet Çakar'ın dayanaktan yoksun ithamları ile devam eden saldırıları, Digiturk olarak en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu saldırılar her bakımdan kabul edilemez nitelikte olmanın yanı sıra, çalışanlarımızın güvenliğini tehlikeye sokmakta olup doğası gereği suç teşkil etmektedir. Sayın Sümertaş'ın haklarını korumasına yönelik her türlü desteği vereceğimizi, sporda ve toplumda yeri olmayan bu saldırıların takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Hande Sümertaş kimdir?

1977 İstanbul doğumlu Hande Sümertaş, Bahçeşehir Üniversitesi Spor Yöneticiliği mezunudur. FIFA'ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nde (CIES) eğitim gördü ve uzun yıllar Fatih Terim'in ekibinde yer aldı. Daha sonra Galatasaray'dan ayrılan Sümertaş, beIN SPORTS'un medya hakları direktörlüğü görevine getirildi.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar