Eylül Öztürk 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'e demediğini bırakmadı!

Eylül Öztürk 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'e demediğini bırakmadı
Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'e öfke kustu. Eylül Öztürk'ü deliye döndüren o açıklamalar..

Sosyal medyanın en tanınan ve en sevilen isimi Eylül Öztürk'ün 2. kez anne olma sevinci kursağında kaldı. Geçtiğimiz gün takipçileri ve sevenlerine duyurmak için sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Eşi Kenan Öztürk'ün çektiği o fotoğraf Kanal D ekranlarının magazin programı 2. Sayfa'nın hedefi oldu. Programın sunucuları Müge ve Gülşen'in fotoğrafın taklit olduğunu ifade etmesi ve yaptığı açıklamalar Eylül Öztürk'ü çılgına çevirdi. İşte Eylül Öztürk'ün ateş püsküren o açıklamaları.. 

EYLÜL ÖZTÜRK DELİYE DÖNDÜ

Eylül Öztürk 2017 yılında dünya evine girdiği Barış Kenan Özkan ile olan mutlu evliliği takipçileri tarafından büyük bir beğeni kazandı. Hatta bu evliliklerinden dünyaya gelen çocukları Alex bile daha şimdiden sosyal medya fenomeni oldu. Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine ve sevenlerine ikinci kez anne olacağını açıkladı. Eşi Barış Kenan Özkan olan bir fotoğrafını paylaşarak altına “Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri ablaları. Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır şu hareketlere bak… Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki” notunu düşerek müjdeyi verdi. Eylül Öztürk'ün bu paylaşımı 2. Sayfa adlı programının konusu oldu. 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'in yorumlarına gözyaşları içinde cevap verdi.

MÜGE VE GÜLŞEN'İN YORUMU

2. Sayfa programının sunucuları, Eylül Öztürk'ün paylaşımı için, "Bu poz çok genel, yaygın ve bir o kadar da gerçekçi bir manzara ve pozdur. Çok defa bir hamilelik müjdesinde kullanılmıştır. Bu tabloyu her hamile kadın yaşar, bilmemeniz çok normal tabi. Çok önemli değil ama zaten bundan daha fazlasını size verebilecek bir yaşantımız yok bizim. Ancak bunlarla idare edin artık ne yapalım" şeklinde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Hatta açıklamada geçen "Bu tabloyu hamile kadınlar bilir, bilmemeniz çok normal" sözleri ile hamile kalamayan bir çok bayanın kalplerini kırdıklarını ifade etti. Eylül Öztürk bu duydukları karşısında adeta deliye döndü. Söylediklerinin çarpıltıldığını ve linç ettirilmeye çalışıldığını söyleyen Eylül Öztürk, sessizliğini sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile bozdu. 

ALLAH ISLAH ETSİN!

Eylül Öztürk, gözyaşlarına hakim olamayarak yaptığı o açıklama;

 "Ben iki defa sizin programınıza geldim, çayınızı içtim ve beni tanıyorsunuz. Benim hangi cümleyi ne şekilde söyleyip söylemeyeceğimi siz çok iyi biliyorsunuz. Benim üzüldüğüm nokta da bu. Sadece kendi çıkarlarınız doğrultusunda benim çok mutlu olduğum bir anı kendinize prim haline getirdiniz. Üzerine de "Bu ülkede anne olmayanlar var" diyerek dem vurdunuz. Asla ve asla böyle bir niyetimin olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Beni linç ettirmeye çalışıyorsunuz ama ben buna izin vermem."  

"Siz göbeği açık giyinen kadınların fotoğraflarını paylaşarak altında linç ettirirken ben burada ev kadınlarına istihdam sağlamak için savaştım. Ben tüm kadınlardan ve takipçilerimden özür diliyorum böyle çirkin bir şeyin içinde olduğum için. Benim laflarımı çevirip söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösteren Müge ve Gülşen adına da özür diliyorum."

"Her şeyden önce şu karnımdaki bebekten özür diliyorum. Sizin gibi hiçbir dostluğu hak etmeyen iki kadın yüzünden şu karnımdaki bebeği üzdüğüm için çok özür diliyorum. Sizin yatacak yeriniz yok. Aldığınız veballerin günahı gerçekten boynunuza. Allah ıslah etsin sizi."

03-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar