Ezgi Mola ödül töreninde cesur açıklamalarda bulundu

Ezgi Mola ödül töreninde cesur açıklamalarda bulundu
Masumlar Apartmanı oyuncusu Ezgi Mola hayatının en anlamlı ödülüne layık görüldü. Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Dizi Kadın Oyuncusu ödülünü alan Mola, anlamlı mesajlar verdi

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle binlerce hayran kitlesi kazanan Ezgi Mola ödül aldı ve törende birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizi severler ödüle boğulan dizininiödül avcısı Ezgi Mola'nın açıklamalarını merak ediyor. Altın Objektif Ödüllerinde dereceye layık görlen ünlü oyuncunun cesur açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar.

Ezgi Mola ödül töreninde cesur açıklamalarda bulundu

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen Altın Objektif Ödülleri, sahiplerini buldu. Gecede ödüle boğulan Masumlar Apartmanı dizisi en çok ilgiyi gören yapım oldu. Gecede gözler Ezgi Mola'nın üzerindeydi. Çünkü en büyük ödüllerden birisi olan 'Yılın Dizi Kadın Oyuncusu' ödülü Safiye rolüyle ünlü oyuncuya verildi. Ödülünü alan Ezgi Mola “Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum; yasaların sonuna kadar bizim yanımızda olmasını istiyorum.” diyerek geceye damga vurdu. 

'Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum'

Ödüle boğulan Masumlar Apartmanı'nın başrol oyuncusu Ezgi Mola hayatının en anlamlı ödülüne layık görüldü. Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Dizi Kadın Oyuncusu ödülünü alan ünlü oyuncu en az ödül kadar anlamlı olan bir mesaj verdi. TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle ödül kazanan Ezgi Mola, ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yaptı. Kadına yönelik şiddete dikkat çeken ünlü oyuncu, tüm kadınların duygularına tercüman oldu. İşte o anlamlı sözler: “Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum. Ve biz buraya huzurla gelebilelim istiyorum. Ve yasaların sonuna kadar da bizim yanımızda olmasını istiyorum.”

Daha nice güzel günlere!

Ezgi Mola’nın bu anlamlı konuşması izleyiciler tarafından da büyük alkış alırken ünlü oyuncu bugün de kişisel sosyal medya hesabından ödül gecesine ait kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Ezgi Mola sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı ödül gecesi fotoğraflarına şu notu düştü: “Magazin Gazetecileri Derneğine dün akşam hazırladıkları güzel gece ve kıymetli ödüllerimiz için çok teşekkür ederim. Masumlar Apartmanı ekibi sizi seviyorum ! Daha nice güzel günlere, hep birlikte…” 

canlitv olarak başarılı oyuncuyu tebrik ediyor, daha nice ödüller alırken görmek istiyoruz.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar