Show Tv’nin Yeni Dizisi İçimizden Birinin Günü Değişti

Show Tv’nin Yeni Dizisi İçimizden Birinin Günü Değişti
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezona başlayan İçimizden Biri yayın günü olan Pazar gününden Salı akşamlarına alındı

Televizyonlarda en önemli yayın dönemi olan ve bütün bir senenin yükünü çekecek olan eylül yayın döneminin başlamasıyla yapımlar arasında rekabet ve reyting savaşları da inanılmaz bir hal aldı. Pek çok dizinin ilk kez ekrana geldiği dönemde daha şimdiden erken finaller yaşanmaya başlandı. Fox Tv’de sezona başlayan ve iddialı bir hikayesi ve oyuncu kadrosu olan Uzak Şehrin Masalı erken final kararı aldı. Pazar günü ekrana gelen dizi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat’ın sezonu aşmasıyla büyük bir reyting kaybı yaşadı ve ekranlara veda kararı aldı. Aynı şekilde Show Tv’de Pazar akşamları yayınına başlayan İçimizden Biri’de aynı sorunla karşı karşıya kaldı ve gün değiştirme kararı aldı. İçimizden Biri’nin yeni günü ise Salı günleri olarak belirlendi.

İçimizden Biri’nin Yeni Yayın Günü Salı Akşamları Oldu

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve bir aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri yayınına Pazar akşamları başlamıştı. Dizinin yayınlanan ilk bölümlerinde reytinginin iyi olması kanalı ve yapım şirketini umutlandırırken bu durum TRT 1 ekranlarında yayınına başlayan Teşkilat’la birlikte değişti. İçimizden Biri yayınlanan son bölümünde pek çok dizi gibi Teşkilat’ın karşısında duramadı ve reyting kaybına uğradı. Bu durumu fark eden kanal yönetimi İçimizden Biri’nin yayın günü değiştirme kararı aldı. Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizinin yayın günü Salı akşamları olarak belirlendi. Böylece İçimizden Biri’nin yeni bölümünün 5 Ekim Salı akşamı ekrana geleceği duyuruldu. Bakalım yeni dizi yeni gününde ne yapacak?

İçimizden Biri Oyuncuları Kimler?

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve yeni sezonun yeni dizilerinden olan İçimizden Biri yabancı ve Hıristiyan bir delikanlı ile Müslüman bir Türk genç kızın aşk hikayesini konu alıyor. Adam ile Havva karakterlerinin hikayelerini ve aşklarını yaşayabilmek için verdikleri mücadeleyi anlatan İçimizden Biri’nin oyuncu kadrosunda Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek, Asuman damak, Benian dönmez, Burak Satıbol ve Korhan Herduran yer alıyor. Romantik komedi ve macera türünde olan dizi Salı akşamları ekrana gelecek.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar