Ezgi Mola’dan hamilelik pozu

Ezgi Mola’dan hamilelik pozu
Bir erkek bebek bekleyen ve hamileliği iyice ilerleyen güzel oyuncu Ezgi Mola ilk kez hamilelik fotoğraflarını paylaştı.

Bu yılın ilk aylarında evlenen ve hamile olduğu açıklanan ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola şu sıralar tatilde ve günlerini dinlenerek geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda bebeğinin cinsiyetini öğrenen ve bunun için yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın organize ettiği partide bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıklayan Ezgi Mola’nın hamileliği oldukça ilerlemiş durumda. Bir erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu yaz tatilinin sıcak günlerinde dinlenerek vakit geçirirken ilk kez hamilelik pozu verdi. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşamaya başlayan oyuncunun sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafları kısa süre içinde internet haber siteleri ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Hamileliğinin oldukça ilerlediği ve karnının büyüdüğü görülen oyuncunun ise keyfinin oldukça yerinde olduğu gözlendi.

İlk fotoğraflar geldi

Bu yılın ilk aylarında Mustafa Aksakallı ile dünya evine giren ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola şu sıralar hamileliğin tadını doya doya çıkarıyor. Yaz aylarının bu sıcak günlerinde tatilde keyfince dinlenen, güneşlenen oyuncu aynı zamanda dünyaya gelecek bebeği içinde heyecanlı günler yaşıyor. Bir erkek bebek dünyaya getirecek olan Ezgi Mola ilk kez hamilelik fotoğraflarını paylaştı. Tatil yaptığı bölgede çekilen fotoğraflarda ünlü ismin hamileliğinin ilerlediği ve karnının büyüdüğü dikkatleri çekti. Sosyal medya hesaplarından yapılan yorumlarda oyuncunu karnının büyüdüğü belirtilirken hamileliğin oyuncuya yakıştığı yorumları sıklıkla dile getirildi. Mustafa Aksakallı ile evli olan ve sinema ve filmlerin sevilen ve aranılan oyuncularından Ezgi Mola’nın paylaşımları kısa sürede magazin basınının gündemine oturdu. Ünlü oyuncu bir takipçisinin karnın dümdüz yorumuna cevap verirken “yoo değil, yattım diye yayıldı. Maşallahı var” ifadeleriyle cevap verdi.

Ezgi Mola yapımları neler?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola bugüne kadar pek çok yapımda yer aldı. Oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar ise şunlar, Unutma Beni, Hırsız Polis, Canım Ailem, Senden Başka, Güneydoğu’dan Öyküler: Önce Vatan, Yalan Dünya, Jet Sosyete, Masumlar Apartmanı, Erşan Kuneri, Dünyayı Değiştiren Ayten, Organize İşler, Hokkabaz, Ejder Kapanı, Veda, Dedemin İnsanları, Pazarları Hiç Sevmem, Celal ile Ceren, Patron Mutlu Son İstiyor, Kocan Kadar Konuş, Kelebekler, Aydede ve Seni Buldum ya yer almaktadır.

28-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler