Erdal Beşikçioğlu Doktor Sadık Ahmet filminde

Erdal Beşikçioğlu Doktor Sadık Ahmet filminde
Doktor Sadık Ahmet Filmi için çalışmalarda sona gelindi. Filmin kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu katıldı.

Son günlerde film sektöründe adeta Doktor Sadık Ahmet Filmi fırtınası kopuyor. Batı Trakya Türklerinden olan ve Gümilcine şehrinde dünyaya gelen Doktor Sadık Ahmet’in hayatını, mücadelesini ve Batı Trakya Türklerinin haklı davasını dünyaya duyurmak için verdiği mücadeleyi anlatacak olan film için çalışmalar hızlandı. Şu ana kadar cast çalışmalarıyla dikkatleri çeken ve kadrosuna birbirinden ünlü isimleri katmayı başaran filmin çekimleri ağustos ayında başlayacak. Doktor Sadık Ahmet karakteri olarak başarılı ve ünlü oyuncu Turgay Aydın yer alacağı filmde ayrıca bir çok ünlü isimle anlaşmaya varıldı ya da görüşmeler devam ediyor. Son olarak ünlü ve usta oyuncu Uğur Yücel ile anlaşan yapımcı Cüneyt Göz şimdi de ünlü ve usta bir isimle daha anlaşmaya vardı. Görüşmelere bir süre önce başlanılan ünlü ve usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun da filmin kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Erdal Beşikçioğlu Başkonsolos oldu

Cüneyt Öz tarafından hazırlanan ev yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın yer alacağı ve Doktor Sadık Ahmet’in hayatını anlatacak filmde sona yaklaşıldı. Cast çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği filmin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Bu yılın son haftalarında vizyona girmesi beklenen filmin kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu dahil oldu. Ünlü oyuncunun filmde Gümilcine Başkonsolosu Kemal Gür karakterine hayat vereceği öğrenildi. Film için daha önce de usta oyuncu Uğur Yücel ile anlaşmaya varılmıştı. Uğur Yücel’in filmde Uluslararası adalet başkanı karakterine hayat vereceği öğrenilmişti. Hakan Yonat’ın yöneteceği filmin son hazırlıkları yapılırken film için cast çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Sadık Ahmet oyuncuları kimler?

Yakın bir zamanda çekimleri başlayacak olan bu sezonun en iddialı ve en çok merak edilen sinema filmlerinden Doktor Sadık Ahmet için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Bir biyografi ve dönem filmi olarak sinemaseverlerle buluşması beklenen filmin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Turgay Aydın, Ozan Akbaba, Taner Rumeli, Uğur Yücel, Erdal Beşikçioğlu, İlker Aksum, Renan Bilek, Burak Satıbol, Suzan Kardeş ve Cemal Toktaş yer alacak. Filmin çekimleri bir kaç güne kadar başlayacak ve yaklaşık 5 – 6 hafta arasında sürecek.

28-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar