Simge Sağın sahnede duygusal anlar yaşadı

Simge Sağın sahnede duygusal anlar yaşadı
Son günlerin en popüler şarkılarından Aşkın Olayım’la ünlenen ve yaz ayları boyunca konserden konsere koşan Simge Sağın İzmir Konserinde duygusal anlar yaşadı.

Son günlerin en popüler şarkıcılarından olan Simge sağın yaz sezonunda yoğun bir tempoyla çalışıyor. Pek çok farklı yerden konser teklifleri alan ünlü şarkıcı adeta konserden konsere koşuyor. Özellikle genç kitlenin bu günlerde yoğun olarak dinlediği Simge Sağın geçtiğimiz akşam İzmir Konseri sırasında gözyaşlarına boğuldu. Son olarak Aşkın Olayım şarkısı ile dillerden düşmeyen Simge Sağın İzmir Konserinde gözyaşlarına boğuldu. Sahnede hüngür hüngür ağlayan ünlü şarkıcı konseri izlemeye gelenleri de şaşırttı. Magazin basınında ve internet haber sitelerinde gündem olan olay ünlü ismin sevenleri tarafından da yakından takip edildi ve sosyal medyadan şarkıcıya mesajlar yağdı. Galatasaray’ın sevilen futbolcusu İcardi’yle şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan ve Aşkın Olayım şarkısını birlikte seslendiren Simge Sağın bu şarkıyla adeta özdeşleşti.

Sahnede kendini tutmadı

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında sahneye çıkan ve şarkılarını seslendiren ve aynı zamanda İcardi ile özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısını bu futbolcuyla birlikte söyleyen Simge Sağın yaz aylarını hem tatil yaparak hem de çalışarak geçiriyor. Pek çok konser organizasyonu olan şarkıcı konserden konsere koşuyor. Son olarak İzmir’de verdiği konserle sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı bu konser sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Izmir konseri sırasında, konserin ortasında elektrikler kesilince konsere katılanların cep telefonlarının fenerlerini açarak şarkıyı söylemeye başlaması üzerine Simge Sağın sahnede şoke oldu ve kendini tutamayarak ağlamaya başladı. Aşkın olayım şarkısını hep birlikte cep telefonu ışıklarıyla söyleyen seyirciler Simge Sağın’ın bu duygusallığı karşısında oldukça şaşırdı. Simge Sağın seyircilere teşekkür ederken oldukça duygusal anlar yaşadı.

Simge Sağın Kimdir?

Şu sıralar Aşkın Olayım şarkısı ile dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın 8 Ağustos 1981 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayana şarkıcı müziğe küçük yaşlardan itibaren ilgi duymuş ve bu alanın içinde yer almıştır. 2010’ların başından itibaren profesyonel olarak müzik çalışmalarının içinde yer alan şarkıcı asıl çıkışını 2015’lerde yapmıştır. Adını Mis Mis adlı şarkıyla duyuran ünlü isim aynı zamanda Her Şey aşktan ve Üç Kuruş adlı dizilerde de rol almıştır. Şarkıcı şu sıralar Aşkın Olayım şarkısı ile oldukça ünlenmiştir.

28-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar