Ezgi Mola'dan Musa Orhan davasına tepki!

Ezgi Mola'dan Musa Orhan davasına tepki!
Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle adını unutulmazlar arasına yazdıran Ezgi Mola başının belası Musa Orhan ile bir kez daha gündeme geldi.

Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye rolüyle adını unutulmazlar listesine yazdıran ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan Musa Orhan kararına tepki geldi. İpek Er'i öldürmekle suçlanan Musa Orhan için açıklama yapan ve ceza alan Ezgi Mola bir kez daha tepki gösterdi. Hayranları ünlü oyuncunun tepkisini merak ediyor. Şmdi detaylar

Ezgi Mola'dan Musa Orhan davasına tepki!

Birkan Sokullu ve Merve Dizdar ile başrollerini paylaştığı, TRT1 yapımı Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle adını unutulmazlar arasına yazdıran Ezgi Mola başının belası Musa Orhan ile bir kez daha gündeme geldi. Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel tacizle suçladığı Musa Orhan için mahkeme nihayet kararını açıkladı. Uzman Çavuş iken İpek Er'e tecavüzle suçlanan ve meslekten ihraç edilen Musa Orhan bugün görülen davada 10 yıl hapis cezası aldı. Olaydan dolayı Musa Orhan'a tepki gösteren ve hakaret ettiği suçlamasıyla adli para cezası verilen Ezgi Mola, davanın sonuçlanması üzerine hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım: "Sayın hakim, eğer bu doğru ise adalete olan inancımızı bir nebze olsun geri getirdiğiniz için size minnettarım. Daha nice böyle adil kararlar vereceğiniz günlerimiz olsun inşallah" 

Aslında ne oldu?

Siirt’te 18 yaşındaki İpek Er’e tecavüzle yargılanan ve mesleten uzaklaştırılan eski uzman çavuş Musa Orhan, sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirildi. Salı akşamlarına damga vuran Masumlar Apartmanı dizisinde can verdiği Safiye karakteriyle 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Ezgi Mola da olaya tepki göstermişti. Musa Orhan da ünlü oyuncuyu mahkemeye verdi. hızlı görülen dava sonucu Ezgi Mola, Musa Orhan'a 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle 65 gün için 5 bin 200 TL adli para cezasına çarptırılmıştı. 

Ezgi Mola Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu Ezgi Mola, Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk eğitimini Akademi İstanbul'dan alan Mola, kariyerine Karate Can dizisiyle başladı. Ardından BKM Mutfak kadrosuna katılan Ezgi Mola, Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Organize İşler'deki rolü ile tanındı. Başarılı oyuncu halen MAsumlar Apartmanı'nda rol alıyor.

Rol aldığı bazı diziler:

2012 – Kötü Yol (Leman Aksular)
2011 – Bir Ömür Yetmez (Hazal)
2008-2010 – Canım Ailem (Feride)
2007 – Senden Başka (Hayriye)
2004 – Görünmez Adam
2004 – Sevinçli Haller
2003 – Sultan Makamı (Seda)
2002 – Unutma Beni (Seda)
2000 – Karate Can

03-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar