Gönül Dağı 42. bölüm izle

Gönül Dağı 42. bölüm izle
Gönül Dağı 42. bölüm izle; 4 Aralık Cumartesi 42. yeni bölümü ile yayınlanması planlanan Gönül Dağı dizisi merakla bekleniyor.

Gönül Dağı 42. bölüm izle; Trt 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı, bu akşam 42. bölümü ile ekranlarda olacak. Muhteşem senaryosu ve geniş kadrosu ile izleyenlerin gönlünü kazanmayı başaran Gönül Dağı, muhteşem bir bölüm ile daha sizlerle olacak. Peki bu hafta Gönül Dağı dizisinde neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkan, Ferdi Sancar, Serkan Kuru, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ege Aydan'ın yer aldığı Gönül Dağı, yepyeni bölümü ile sizlerle olmaya hazırlanıyor. Gönül Dağı 42. bölümde Veysel, yaşadıkları ile bölüme damga vuracak. Kardeşi Kenan'a kavuşan ailesinin yanı sıra kendi içinde yaptığı hesaplaşmalar Veysel'i bitirecek. Peki Kenan Bey, ailesi ile neler yaşayacak? Sefer'in hastalığı ne? Gönül Dağı 42. bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar bu yazımızda...

Gönül Dağı 42. yeni bölüm full Hd kesintisiz izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Gönül Dağı 42. bölümde neler yaşanacak?

'Bir anam vardı o evde beni ayakta tutan adamın biri geldi 2 günde ne kadar izimiz varsa sildi attı.' sözleri ile 42. bölüme damga vuran Veysel, herkesi ağlatacak. Yıllar sonra oğulları Kenan'a kavuşan Döndü ile Muammer, hayatlarının en mutlu günlerini geçirmektedirler. Ancak Veysel koskoca bir yalnızlığın içine düşmüştür. Öte yandan çalıştığı yerde bayılarak rahatsızlanan Sefer'in hastalığının ne olduğu çok merak ediliyor. Ramazan ile Asuman tarafında hiç istenmeyen gelişmeler yaşanmaya başlar. Asuman'ı istemeye geldiklerini öğrenen Ramazan soluğu Asuman'ın kapısında bulur. Yeni bölüm fragmanında Asuman'ın kahveleri döktüğünü görüyoruz. Yine birbirinden heyecanlı olayların yaşandığı Gönül Dağı yeni bölümü ile bizleri hem güldürecek hem de üzecek. İyi Seyirler.

Gönül Dağı 41. bölümde neler yaşanmıştı!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde Taner ile Dilek, muhteşem bir balayı tatili yaparken, Gedelli'de sular durulmuyordu. Kenan Bey'in oğlu olduğunu anlayan düğüncü Muammer soluğu Doktor Kenan'ın evinde bulur. Ancak Doktor Kenan Bey Gönül Dağı'nda mahzur kalmıştır. Hep birlikte oğulları Kenan'ı arayan aile duygusal anlar yaşamıştı. Döndü'nün oğlu Kenan ile kavuşma sahnesi herkesi gözyaşlarına boğmuştu.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar