Kaan Urgancıoğlu Muhabirlerle Tartıştı

Kaan Urgancıoğlu Muhabirlerle Tartıştı
Bu sezonun en flaş yapımlarından biri olan ve Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı Dizisinin başrolü Kaan Urgancıoğlu ile muhabirler arasında gerginlik yaşandı.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan Yargı dizisinde başrol oynayan genç ve başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz gün kendisine soru sormak isteyen muhabirlerle kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Bu sezonun en flaş yapımlarından olan ve Pazar akşamları en çok seyredilen Yargı’da Savcı Ilgaz karakteriyle adeta seyirciyi büyüleyen ünlü isim Kaan Urgancıoğlu menajerleriyle bir mekanda yemek yemeye gitti. Burada muhabirlerle karşılan ünlü isim muhabirlerin soru sormak istemesi üzerine gerildi ve sorulara cevap vermeyeceğini belirtti. Kaan Urgancıoğlu ayrıca ısrar eden muhabirlerin üstüne de yürüdü ve kendisini görüntüleyen kamerayı eliyle kapatmaya çalıştı.

Alkol Aldım Konuşamam

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı yapımda Savcı Ilgaz karakteriyle seyirci karşısına çıkan bu sezonun en çok konuşulan oyuncularından Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz akşam yemek yemek için menajerleriyle bir mekana gitti. Bir televizyon programında yer alan habere göre ünlü oyuncu yemek çıkışı kendisine soru sormak isteyen muhabirlerle kısa süreli bir gerilim yaşadı. Yemek sırasında alkol aldığını belirten ünlü isim Kaan Urgancıoğlu sorulan sorulara alkol aldığı gerekçesiyle cevap vermek istemedi. Kaan Urgancıoğlu “arkadaşlar gecenin bu saatinde konuşmayacağım. 2 saattir bizi beklediğinizi biliyorum. Alkol kullandım sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemek yemeye geldim. Teşekkür ediyorum. Bir şey soracaksan sabah sorarsın. Bu saatte hiçbir şey soramazsın bana” ifadelerini kullandı.

Menajerler Araya Girdi

Pazar akşamları ekrana gelen yargı’da Savcı Ilgaz karakterini canlandıran ve Pınar Deniz’le birlikte başrolü paylaşan genç oyuncu şu sıralar seyircinin en çok takip ettiği isimlerden biri. Dizinin reytinginin oldukça iyi olması sebebiyle hemen her gün gündemde yer alan ünlü oyuncu muhabirlerle yaşadığı gerilimle bugün magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu. Alkol aldığı için konuşmayacağını belirten Kaan Urgancıoğlu muhabirlerin ısrarla soru sormak istemesi üzerine daha da gerildi ve kendisini görüntülemeye çalışan kamerayı tutmaya çalıştı. Bunun üzerine menajerlerinin araya girdiği olay sonrası Kaan Urgancıoğlu kendisine soru soran muhabirin adını ve çalıştığı kurumun adını alarak hiçbir şey söylemeden mekanın önünden uzaklaştı. Yaşanılan olay bugün magazin basını ve sosyal medyada yer aldı.

03-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar