Ezgi Mola'ya destek veren 16 ünlü hakkında suç duyurusu

Ezgi Mola'ya destek veren 16 ünlü hakkında suç duyurusu
Ülkemizde gariplikler bitmiyor. Bir genç kıza destek veren Ezgi Mola neyle suçlanıyor ve ona destek veren ünlüler için kim suç duyurusunda bulundu? Şimdi detaylar

Hakkında şikâyet davası açılan Ezgi Mola'ya destek veren 16 ünlü hakkında suç duyurusu yapıldı. Neler oluyor, dedirten bu durum karşısında herkes şaşkına döndü. Ezgi Mola neyle suçlanıyor ve ona destek veren ünlüler için kim suç duyurusunda bulundu? Şimdi detaylar

Ezgi Mola'ya destek veren 16 ünlü hakkında suç duyurusu

Her şey geçen yıl Batman’da intihar eden İpek Er, davasıyla başladı. Genç kıza cinsel saldırıda bulunan Musa Orhan, savcılık tarafından serbest bırakılınca duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi. Ezgi Mola da sanatçılığının gereği olarak bu haksız duruma isyan ederek Musa Orhan hakkında bir mesaj attı. İşte ne olduysa bu mesajdan sonra oldu.

Suçsuz bulundu ancak meslekten atıldı

Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihara kalkışan ve girdiği yaşam mücadelesini bir ay sonra kaybederek hayatını kaybeden İpek Er, geride bir mektup bırakarak Uzman Çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. Hemen harekete geçen Jandarma Genel Komutanlığı, mahkeme sonucunu beklemeden Musa Orhan’ı ihraç etti. Uzman Çavuş hakkında Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan dava açıldı. Ancak Musa Orhan’ın tutuksuz yargılanması hassas insanları rencide etti ve yoğun tepkiler başladı.

Aralarında ünlü isimler var

İşte o tepkilerden biri de sevilen oyuncu Ezgi Mola’ya ait. Güzel oyuncu 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi. Bunun üzerine Uzman Çavuş’un avukatı kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Olay infiale sebep oldu. Aralarında Ezgi Mola’nın yakın arkadaşları olmak üzere ünlü 16 kişi sosyal medyadan bu garip tutuma tepki gösterdi. Garip ve absürtlükler bununla da bitmedi. Görevden el çektirilen Uzman çavuş Musa Orhan'ın avukatı Dr. Mehmet Erkan Akkuş, Mola'ya destek olmak için destek mesajı atan 16 ünlü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gel de çık işin içinden!

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, müvekkiline basın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola ve ona destek olanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi, Ezgi Mola hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl hapis cezası istedi. Olayın ardından sosyal medyada '#EzgiMolaYalnızDeğildir' etiketiyle kampanya başlatıldı. Ezgi Mola'ya milyonlarca destek mesajı geldi. Aralarında siyasetçiler, müzisyenler, oyuncuların da olduğu sosyal medya kullanıcıları paylaştıkları gönderilerle Mola'ya destek oldu.

Bizleri sevgi kurtaracak

Verdiği hukuk mücadelesinde yalnız olmadığını gören ve milyonların ortak hissiyatına tercüman olan Ezgi Mola yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim, sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak.

İşte o ünlü 16 isim!

Bu sefer de Ezgi Mola’ya destek veren 16 kişi hakkında suç duyurusu yapıldı. Tek suçları Ezgi Mola’ya haklı davasında destek veren 16 kişi şu isimlerden oluşuyor: Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı. Canlitv olarak gelişmeleri takip edeceğiz.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler