Oyuncu Bige Önal’dan Estetik Açıklaması

Oyuncu Bige Önal’dan Estetik Açıklaması
31 Yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Bige Önal katıldığı bir YouTube yayınında hakkında bilinmeyenlere ilişkin açıklamalar yaptı. Ünlü isim estetik yaptırmadığını açıkladı.

Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen ve hemen herkesin dikkatini ve ilgisini çeken estetik konusu oldukça popüler olan konulardan biri. Ünlü ünsüz pek çok insanın yaptırdığı ya da ilgi duyduğu estetik operasyonlara çoğu kez ünlü isimler başvuruyor. Şarkıcılar, oyuncular ya da magazin dünyasında ismi geçenler sık sık estetikli mi değil mi konularıyla gündeme gelebiliyor. Çoğu insan estetik olduğunu saklıyor ya da bunu açık açık dillendirmek istemiyor. Olmayanlar ise göğsünü gere gere estetiğim yok diyebiliyor. Bu isimlerden biri de ünlü ve güzel oyuncu Bige Önal. 31 yaşındaki güzel oyuncu bir YouTube kanalına açıklamalarda bundu ve hakkında bazı bilinmeyenleri açıkladı.

Estetiğim Yok

Bir YouTube kanalına konuk olan ve kendisine sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap veren ünlü ve güzel oyuncu Bige Önal hakkındaki bilinmeyenleri anlattı. Estetiği var mı, yok mu, uyurken horluyor mu horlamıyor mu ve daha pek çok soruya cevap verdi. Ünlü isim estetikle ilgili düşüncelerini ve estetik olup olmadığını açıklarken “benim bireysel olarak istemediğim bir şey. Doğallığı bozduğunu düşünüyorum. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama şu an hiç oraya yakın değilim. Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan, o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum. Onlara karşıymışım gibi bir şey yok” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca kendisiyle de iyi anlaşabilen biri olmadığını vurguladı. Ünlü oyuncu uyurken horlayıp horlamadığına ilişkin bir soruya “horlamıyormuşum, bunu özellikle insanlara sordum. Çünkü ben horlama sesine direk uyanıyorum. Benim için önemli bir konu bu. Uykum bu kadar hafif de değil üstelik” ifadelerini kullandı.

Nostaljiye Bir Özlem Var İçimde

Ünü oyuncu Bige Önal kendisiyle ilgili açıklamalara devam ederken anne babasının göz önünde bir hayat yaşamaktan hoşlanmadıklarını ifade etti ve “ben bu göz önünde hayatı fark edecek yaşa gelene kadar onlar çoktan kendilerini piyasadan silmişlerdi. Bunun için oldukça çaba da sarf etmişler üstelik. Popüler ve göz önünde bir hayattan hoşlanmıyorlardı. O çok eski zamanları yaşamamış olsam bile nostaljiye bir özlem var içimde. İnsanlar birbirine mektup yazsın istiyorum mesela. Ben mektup arkadaşımla hala görüşüyorum” ifadelerini kullandı.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar